Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde 8+4 parçalı yoğun kanama geçirdim 11 haftalık oldum kahve leke şeklinde devam ediyo inş hiç birimizin bebeğine bişey olmazArkadaşlar yine hastanedeyim foşş die kanamam oldu 5+5 den beri kahve olarak devam ediyodu şimdi cocuk saglam gözüküyor kalbi tamam günü gününe 9+1 ohh derken foşşşşş bardak doldurur hematom var dedi bekleyip görcez dedi yaşayan varmı böyle olup doguran
İnşallah canım cok sagol Allah büyükBnde 8+4 parçalı yoğun kanama geçirdim 11 haftalık oldum kahve leke şeklinde devam ediyo inş hiç birimizin bebeğine bişey olmaz
Canım inan onlar bahane stres falan yada başka şeyler rabbim yaratırsa her halukarda olur Cok tşk ederim cevabın için başınsagolsun bakalım bekleyip görecem napimBen yaşadım canım ama 20 haftalık bir düşük oldu inşallah sen sağlıkla alırsın moral çok önemli ben çok stres yapmıştım..
Senin kanama durumun nasıl oldu bir azalma var mıCanım inan onlar bahane stres falan yada başka şeyler rabbim yaratırsa her halukarda olur Cok tşk ederim cevabın için başınsagolsun bakalım bekleyip görecem napim
Dün yine oldu canım aynı şekilde hastane yatagı yorganı battı okadar sanki bardakla su döküyorlar cocugum dirayetliymiş 13 haftayı atlatmamız lazım Allah bilirSenin kanama durumun nasıl oldu bir azalma var mı
Merhaba bende de dün gece kanama başladıBenimde 6 .haftamda başlayıp 13. Haftaya kadar devam eden yoğun kanamam vardı...
Ped yetistiremicek kadar çoktu çok şükür oğlum sağ salim doğdu...
Merhaba bende de dün gece kanama başladıöğrendiğim den beri kahve lekelenmem vardı iğne ve ilaç kullanıyordum. Dün gece tesadüfen tuvalete çıktığım da şok oldum günlük ped im kan dolmuş oturdum adet olur gibi kan aktı çok panik olduk gece hastaneye koştuk hemen subkuriyonik hematom dediler kesenin etrafında büyük bir kanama alanı vardı. Bebeğim kalp atışını gördük bebek de sorun yok fakat düşük riskim olduğunu söylediler şuan 6+4 haftalık gebeyim ve çok korkuyorum
![]()
Nasıl oldunuz merak ettim aynı şeyi yaşıyorumMerhaba bende de dün gece kanama başladıöğrendiğim den beri kahve lekelenmem vardı iğne ve ilaç kullanıyordum. Dün gece tesadüfen tuvalete çıktığım da şok oldum günlük ped im kan dolmuş oturdum adet olur gibi kan aktı çok panik olduk gece hastaneye koştuk hemen subkuriyonik hematom dediler kesenin etrafında büyük bir kanama alanı vardı. Bebeğim kalp atışını gördük bebek de sorun yok fakat düşük riskim olduğunu söylediler şuan 6+4 haftalık gebeyim ve çok korkuyorum
![]()
Dr gittin mi cnmNasıl oldunuz merak ettim aynı şeyi yaşıyorum
Evet hematom var dedi iğne serum vs progestan dün bıraktım kaşıntı yaptı bütün vücudum da bilmiyorum nolcak siz nabtınızDr gittin mi cnm
Cok şükür hematom geçti canım, 12. Hafta da kullanmış olduğum bütün iğneleri ilaçları bıraktım. Şuan 18. Haftamdayim bir şeyim yok çok şükür. Bebek büyüdükçe hematom alanı yok olur demişti doktorum öyle de oldu gerçektenNasıl oldunuz merak ettim aynı şeyi yaşıyorum
Bende kahverengi çok az lekelenme ler var. Ama bebek ne durumda kalbi sağlığı bilmiyorum pazartesi gidicem bende alerji yaşadım her yerim kaşınıyor bıraktım progestan ı inşallah bende atlatırımCok şükür hematom geçti canım, 12. Hafta da kullanmış olduğum bütün iğneleri ilaçları bıraktım. Şuan 18. Haftamdayim bir şeyim yok çok şükür. Bebek büyüdükçe hematom alanı yok olur demişti doktorum öyle de oldu gerçekten![]()
İnşallah canım, bebeğin iyidir merak etme.Bende kahverengi çok az lekelenme ler var. Ama bebek ne durumda kalbi sağlığı bilmiyorum pazartesi gidicem bende alerji yaşadım her yerim kaşınıyor bıraktım progestan ı inşallah bende atlatırım
Günde 3 fitil haftada 1 başka bir iğne oluyordum umarım bebek 2 hafta önden gidiyormuş 13 ama ultoroson da 14 oluyor harekette hissedemiyorum ya çok gerginimİnşallah canım, bebeğin iyidir merak etme.
Ben de lekelenmeden ziyade artık böyle.adet olur gibi kanama oluyordu her gün kalçadan iğne yiyordum ve kanama alanım çok büyüktü çok zor zamanladi.
Merak etme sende atlatacaksin inşallahprogestani iğne olarak mi aliyordun bende de kalça da kaşıntı yapmıştı ama bırakmamıştım
Ama hareket için çok erken bu haftalar panik yapma bence. Ben ilk 16 da hissettim şimdi arada bir iki kez hissediyorum. Bu bile erken normal de ilk gebelikte 20. Haftaları bile bulabiliyormus bebeğini hissetmek. Bence stres yapma çok çok erken canımGünde 3 fitil haftada 1 başka bir iğne oluyordum umarım bebek 2 hafta önden gidiyormuş 13 ama ultoroson da 14 oluyor harekette hissedemiyorum ya çok gerginim
Teşekkür ederim benimde 2. Bebeğim 1 de düşüğüm var o yüzden çok sıkıntı ettim kızımda hevesli bişey olursa çok üzülürüzAma hareket için çok erken bu haftalar panik yapma bence. Ben ilk 16 da hissettim şimdi arada bir iki kez hissediyorum. Bu bile erken normal de ilk gebelikte 20. Haftaları bile bulabiliyormus bebeğini hissetmek. Bence stres yapma çok çok erken canım