ŞİDDETLİ KANAMAM OLDU, HAMİLEYMİŞİM...ÇOK KORKUYORUM NE OLUR YARDIM EDİN.....:(((

Honey006

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
49
17
8
Daha önce iki sefer 9. Haftada kalp durmasından dolayı 2 kaybım var, mtfhr hererozigotum ayrıca, dr hum bundan dolayı kan sulandırıcı iğne ve coraspin başlamıştı gebe kalmadan hemen önce, adetin 25. Günü anormal şiddette ve parçalı kanamam oldu acilde bhcg bakıldı sonuç 108 çıktı.. 3 gün sonra başka bir hastanede tekrar baktırdım sonucum 188 çıktı.:( kan sulandırıcı ve progestan dahil bütün ilaçları kestirdi dr um, tamamen umutsuz konuşuyor.. çok korkuyorum, ne olur yardım edin..

Aspirin iğneden daha fazla kan sulandırıyor büyük ihtimal 2 sinide birlikte kullandgn için kanaman olmuştr, böyle durumda genelde sadece aspirini bıraktırır doktorlar neden iğneyide bıraktrmış anlayamadm ama belki bir bildigi vardır, sen yinede başka bir doktora daha görün bence, bebeğin inş seninledir

Hiç bilmiyorum bütün ilaçları bıraktırdı aşırı kanamam oldu diye :(((( şu anda bayram olduğu için bölüm dr u var mıdır acaba acilde falan.. çok
Huzursuzum :((((çookk..

Benzer bir şey yaşayan yok mu ne olur yardım edin...
Aspirin iğneden daha fazla kan sulandırıyor büyük ihtimal 2 sinide birlikte kullandgn için kanaman olmuştr, böyle durumda genelde sadece aspirini bıraktırır doktorlar neden iğneyide bıraktrmış anlayamadm ama belki bir bildigi vardır, sen yinede başka bir doktora daha görün bence, bebeğin inş seninledir

Cevabın be güzel temennin için çok teşekkür ederim, başka bir dr a danışmayı ben de düşünüyorum ama bayramda elim kolum bağlandı dayanabilir mi meleğim bilmiyorum Çarşambaya kadar :'((((

Hiç bilmiyorum bütün ilaçları bıraktırdı aşırı kanamam oldu diye :KK43:((( şu anda bayram olduğu için bölüm dr u var mıdır acaba acilde falan.. çok
Huzursuzum :KK43:(((çookk..
İnancını yitirme hemen , doktorlar cok sever en kötüsünü söylemeyi, dediğim gibi başka bir hastanenin aciline gitme sansın varsa git mutlaka

progestani niye durdurdu? bebegin tutunmasina yardimci ilac o.
Hiç bilmiyorum aşırı kanaman oldu, kanda bhcg nin sıfırlamasını bekliyoruz diyor:( kanamam olduğu gün düşmesini bekleriz bu durumda demişti ama normal yükselişte olmamasına rağmen benimki yükseldi... bilmiyorum...anlayamıyorum...:(

Cevabın be güzel temennin için çok teşekkür ederim, başka bir dr a danışmayı ben de düşünüyorum ama bayramda elim kolum bağlandı dayanabilir mi meleğim bilmiyorum Çarşambaya kadar :'((((
Allah nasip ettiyse bırakmaz seni meleğin inş

Hiç bilmiyorum aşırı kanaman oldu, kanda bhcg nin sıfırlamasını bekliyoruz diyor:KK43: kanamam olduğu gün düşmesini bekleriz bu durumda demişti ama normal yükselişte olmamasına rağmen benimki yükseldi... bilmiyorum...anlayamıyorum...:KK43:
anlayamadim tam olarak. dr düşük yaptiginizi dusunerek ilaci kesmis. ama dusuk yaptiysaniz deger yukselis gostermez. sizinkinde artis varsa bebek vardir aynı zamanda kesede kanama alani vardir.12. haftada cok yogun kanamayla hastaneye kaldırıldım mesela bebek iyiydi dusuk olmadi ama kanama devam etti. 21. haftama kadar kesede kanama alanim vardi kendi temizlendi. progestan ictim bebek dusmesin tutunsun diye. saglikla dunyaya getirdim. siz keseyi gormusmuydunuz yada kalp atisi almismiydiniz?

Son düzenleme:
H Honey006 bence bayram sonrasını beklemeyin acilden giris yapin.. en azindan kan tahlili ile degerinize bakilir. artis mi var yoksa sifirlanmismi bakarsiniz. eger artis varsa progestani icmeniz gerekiyor su durumda kanama kesilmesi icin.. acildeki dr yonlendirir. eger bebek hala varsa bayramdan sonrayi beklerseniz boşuna zaman kaybetmiş ilaci icmemis olacaksınız. acil de yonlendirirler.. sahsi fikrim beklemeyin.

anlayamadim tam olarak. dr düşük yaptiginizi dusunerek ilaci kesmis. ama dusuk yaptiysaniz deger yukselis gostermez. sizinkinde artis varsa bebek vardir aynı zamanda kesede kanama alani vardir.12. haftada cok yogun kanamayla hastaneye kaldırıldım mesela bebek iyiydi dusuk olmadi ama kanama devam etto. 21. haftama kadar kesede kanama alanim vardi kendi temizlendi. progestan ictim bebek dusmesin tutunsun diye. saglikla dunyaya getirdim. siz keseyi gormusmuydunuz yada kalp atisi almismiydiniz?

Allah bağışlasın canım bebeğini..benim kanamam sabahtan başladı hatta o kadar yoğundu ki sabah ilk gözümü açtım idrarımı altıma yapıyorum sandım :(((( hemen dr u aradım büyük ihtimalle düşük yapıyorsun dedi, bu kanamanın olduğu gün bundan 3 gün önceydi yani perşembe sabahı akşama kadar sürüp kesildi şu anda bir şey yok. bu arada, SAT a göre 28. Günüm bugün..
Dr a bugün dedim değerim 188 çıktı diye ama o değer o gün biraz artmıştır sonra durmuştur dedi, belirtilerim devam ediyor benim mide bulantım göğüs sancım var önceki iki gebeliğimde olduğu gibi oysa, onlarda kalpleri durunca belirtilerim çekilmişti, ama şu anda belirti çekilmesi yok...

Allah bağışlasın canım bebeğini..benim kanamam sabahtan başladı hatta o kadar yoğundu ki sabah ilk gözümü açtım idrarımı altıma yapıyorum sandım :KK43:((( hemen dr u aradım büyük ihtimalle düşük yapıyorsun dedi, bu kanamanın olduğu gün bundan 3 gün önceydi yani perşembe sabahı akşama kadar sürüp kesildi şu anda bir şey yok. bu arada, SAT a göre 28. Günüm bugün..
Dr a bugün dedim değerim 188 çıktı diye ama o değer o gün biraz artmıştır sonra durmuştur dedi, belirtilerim devam ediyor benim mide bulantım göğüs sancım var önceki iki gebeliğimde olduğu gibi oysa, onlarda kalpleri durunca belirtilerim çekilmişti, ama şu anda belirti çekilmesi yok...
aynisini yasadim biranda bütün bacaklarim halı yürüdüğüm yol vs gitti.
bence dusuk olmamis olabilir. bebeğiniz hala sizinle olabilir kadin dogum hastanesinde acilden giris yaparsaniz iciniz rahatlamis olur hem.

bence dusuk olmamis olabilir. bebeğiniz hala sizinle olabilir kadin dogum hastanesinde acilden giris yaparsaniz iciniz rahatlamis olur hem.

Ben ilk defa böyle bir kanama yaşadım hamilelikte ve ilk kez kan sulandırıcı ve coraspin kullanıyordum ta ki kanama olana dek, sen bu tip kan sulandırıcı kullanmış mıydın kanama yaşadığında?

Bu arada ilgin, cevapların ve iyi dileklerin için çok teşekkürler Allah razı olsun, çok bunaldım..çaresiz hissediyorum :(((

İnşallah benimledir meleğim :'(

Özellikle iki gündür neredeyse ayağa kalkamıyorum, gözlerini açamıyorum ve sürekli uyku halim var, uyuyorum gündüz bile..çok halsizim. Ben cin gibi olurdum hamileliklerimde, hele gündüz vakti uyumam söz konusu bile olamaz, asla uyuyamazdım, bu kan kaybı beni perişan etti..:( şimdi kadın Doğum hastanesi acilini aradım gebeliğin devam ediyor olabilir dedi dr hemen gel bakalım dedi, ya da yarın sabah gel dedi, sabah bir mani olmazsa gideceğim inş.

Ayağa kalkmamaya dinlenmeye çalışın, bir düşük yaptım kanama olmasına ve bebek kesede görünmemesine rağmen doktorum 1-2 hafta daha bekleyelim vw tutunmasını sağlayıcı iğne vuralım demişti. Doktor ultrasonda keseyi görememiş olabilir mi? Neden bu kadar ümitsiz konuştu acaba?

Allah bağışlasın canım bebeğini..benim kanamam sabahtan başladı hatta o kadar yoğundu ki sabah ilk gözümü açtım idrarımı altıma yapıyorum sandım :KK43:((( hemen dr u aradım büyük ihtimalle düşük yapıyorsun dedi, bu kanamanın olduğu gün bundan 3 gün önceydi yani perşembe sabahı akşama kadar sürüp kesildi şu anda bir şey yok. bu arada, SAT a göre 28. Günüm bugün..
bence dusuk olmamis olabilir. bebeğiniz hala sizinle olabilir kadin dogum hastanesinde acilden giris yaparsaniz
Ben ilk defa böyle bir kanama yaşadım hamilelikte ve ilk kez kan sulandırıcı ve coraspin kullanıyordum ta ki kanama olana dek, sen bu tip kan sulandırıcı kullanmış mıydın kanama yaşadığında?

Bu arada ilgin, cevapların ve iyi dileklerin için çok teşekkürler Allah razı olsun, çok bunaldım..çaresiz hissediyorum :KK43:((

İnşallah benimledir meleğim :'(
Canim moralini bozma yuksek tut. inşallah seninledir :KK200: onceki dr un neden o kadar umitsiz konustu, kestirip atti anlayamadim. o dr degistir bence.
kan sulandırıcı kullammadim hic onu kullandiginiz icinde kanamaniz fazla olmuş olabilir. inşallah guzel haberlerle gelirsiniz. yazin burayada beklicem :*

Ayağa kalkmamaya dinlenmeye çalışın, bir düşük yaptım kanama olmasına ve bebek kesede görünmemesine rağmen doktorum 1-2 hafta daha bekleyelim vw tutunmasını sağlayıcı iğne vuralım demişti. Doktor ultrasonda keseyi görememiş olabilir mi? Neden bu kadar ümitsiz konuştu acaba?

Neden böyle konuştuğunu gerçekten anlayamadım..:( henüz kese görünecek kan seviyesinde değil benim bhcg değerim, bugün SAT a göre son adet tarihimin 28. Günü...ultrasonda değer 1500-2000 lerdeyken görünmesi gerek diye biliyorum kesenin.

Neden böyle konuştuğunu gerçekten anlayamadım..:KK43: henüz kese görünecek kan seviyesinde değil benim bhcg değerim, bugün SAT a göre son adet tarihimin 28. Günü...ultrasonda değer 1500-2000 lerdeyken görünmesi gerek diye biliyorum kesenin.
Hastaneye gideceksiniz bugün sanırım. Sonucunuzu biz de merak ederiz. Umarım hayırlısı olsun.

Ben de iki kayıp yaşadım. Son gebeliğimde doktor beta hcg değerinin 2 günde minimum %60 artması gerektiğini kanama olsa da bu artış değerinin değişmemesi gerektiğini söylemişti. Düzenli yükselmiyordu değerim. Nitekim kanama başladıktan bir süre sonra hcg düşüşe geçti ve kaybettim. Ben de mthfr homozigot beta fibrinojen heterozigotum. Kayıplardan sonra araştrıma yapıldı. İğne kullanamadım. Sen iğne kullanmana rağmen değerin düzensizse demek ki bebekte bir sıkkıntı var. Moralini yine de yüksek tutmaya çalış canım. Çok üzüldüğünü biliyorum, anlıyorum seni. Umudunu kaybetmemekle birlikte bir açık kapı mutlaka bırak. Bir de iğnin dozunu iyi ayarladılar mı o da önemli. Ondan da kaynaklanıyor olabilir.

Back
X