ŞİDDETLİ KANAMAM OLDU, HAMİLEYMİŞİM...ÇOK KORKUYORUM NE OLUR YARDIM EDİN.....:(((

merhaba H Honey006 öncelikle bebeğinin seninle olduğuna çok sevindim :) bende de mtfhr het. kan pıhtılaşması durumu var aynı senın gıbı iğne ve corasprın kullanıyorum .. Doktorum bana iğne 12 saat hap 12 saat etki eder birini sabah 7,5 diğerini akşam 7,5 kullanıcaksın dedi.. aynı anda yakın saatlerde hiç kullanmadım belki kanama bundan olmuş olabilir benimki tahmin sadece tabi .. Birde iğneyi günde bir tane 0.4 ml kullanıyorum heterozıgot yanı taşıyıcı olduğum için bazı doktorlar kullanmasan olur bile dedi fakat 1 düşük yaşadığım için riske atamadım progestanında uyku ve sersemlik etkisini 2 saat süreceğini birini akşam uyumadan önce diğerini sabaha karsı 6 gıbı içmemi söylemişti bu saatler belki fayda sağlar sana çünkü bu saat uygulamalarıyla hala dinç bir şekilde işime devam edebiliyorum. Kendimce bir tavsiye daha iğneyi olduktan sonra 1 -2 dk yuruyus yaparsan evin içinde daha çabuk dağılıyor ve beze oluşmuyor :) güzel bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Allah razı olsun, çok moral oldu gerçekten...umarım sağlıkla kalmaya devam eder bebeğim benimle..daha önce de progestan kullanmıştım ama hiç bu kadar uyku ve halsizlik olmamıştı... Gün içinde de akşamları Sürekli uykum var, özellikle akşam 6 dan sonra yürümeye bile halim olmuyor..ve psikolojik olarak da şaşırtıcı derecede uyuşmuş ve rahatım bakalım, çarpıntım da yok bu sefer çok şükür..bu gebeliğimde iğne kullandığım için olabilir sanırım çarpıntıyı önledi gibi..her gün saat 8 buçuk en geç 9 da uyuyorum sabaha kadar..
Güzel dileklerin için çok teşekkürler...Umarım sağlıkla yavrunu kucağına alırsın, ve umarım ben de 7. Ayları görebilirim...inşallah...dua etmekten beklemekten başka çare yok şimdilik dr bir ay sonra gel dedi..
O kadar iyi anliyorum ki, benim de ilk beebgimin kalbi durmustu rutin kontrolde ogrenmistim belki cinsiyetini ogrenirim diye gittigimde, o teavmayi unutamam...

Ve sonrasinda iste doktor kese gorundu kalbi gorundu 1 ay sonra gel dedi, 1 ay sonra giderken yine ayni sey olursa diye bir gun onceden agdami yaptim, yanima kucuk bir ped, camasirdan olusan canta aldim. Kurtaja girmem gerekirse hazirikli olayim diye....

12. Haftada gittik kontrole, uzandim masaya gozlerimi simsiki kapattim o sirada odada gumbur gumbur kalp atisini duydum. Doktorum biliyor durumumu ac gozlerini hadi ilk once su sesi dinleteyim sana yoksa eahatlayamayacajsin biliyorum dedi...

Cok sukur gecti o gunler. Simdi de erken dogum riski var her evresi stres bu hamileligin:) ama hayirlisiyla olacak sanirim bu kez... bol dua et inancini asla kaybetme ve mutlaka pozitif ol. Stres bebegin en buyuk dusmani uzme bebisini

merhaba H Honey006 öncelikle bebeğinin seninle olduğuna çok sevindim :) bende de mtfhr het. kan pıhtılaşması durumu var aynı senın gıbı iğne ve corasprın kullanıyorum .. Doktorum bana iğne 12 saat hap 12 saat etki eder birini sabah 7,5 diğerini akşam 7,5 kullanıcaksın dedi.. aynı anda yakın saatlerde hiç kullanmadım belki kanama bundan olmuş olabilir benimki tahmin sadece tabi .. Birde iğneyi günde bir tane 0.4 ml kullanıyorum heterozıgot yanı taşıyıcı olduğum için bazı doktorlar kullanmasan olur bile dedi fakat 1 düşük yaşadığım için riske atamadım progestanında uyku ve sersemlik etkisini 2 saat süreceğini birini akşam uyumadan önce diğerini sabaha karsı 6 gıbı içmemi söylemişti bu saatler belki fayda sağlar sana çünkü bu saat uygulamalarıyla hala dinç bir şekilde işime devam edebiliyorum. Kendimce bir tavsiye daha iğneyi olduktan sonra 1 -2 dk yuruyus yaparsan evin içinde daha çabuk dağılıyor ve beze oluşmuyor :) güzel bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)

Amin canım, inşallah, çok sağol gerçekten de böyle güzel dualara çok ihtiyacım var...ben de bebeğini sağlıkla kucağını almanı diliyorum Allah'tan inşallah..
Kanamadan sonra ben de düşük yapıyorum diye bıraktırılmıştım tüm ilaçları ama Bhcg artışı ve ultrasonda görününce tekrar iğne ile coraspine başladığımda aynen dediğin gibi birini sabah diğerini akşam kullandım..her ne kadar fark etmez kullanım saatleri dese de dr..kanamam bir daha o günden sonra olmadı zaten, benimki tüp bebekti ve transferin 7. Günü oldu o kanama, sadece sabahtan akşama aşırı şiddetli..bir kaç dr yerleşme kanaması olduğunu ve o kan sulandırıcılar nedeniyle çok az olan bir kanamayı çok şiddetli yaşayabileceğimi söylediler, bazısı da birden fazla embriyo transferi olduğundan tutunamayanlar nedeniyle kanama olma olasılığı olabilir demişti...dediğin gibi hemen hemen yakın saatlerde yapıyordum iğneyi ve coraspin alımımı.
Clexane 0.4 kullanmak zor, tüm karnımın sağı solu mor..ama 9 ay değil, bir ömür bile kullanırım yeter ki sağlıkla doğsun bebeğim..
iğne sonrası yürümeyi deneyeceğim..çok teşekkürler tavsiye için...

Back
X