Şiddetli karın ağrısı :(

esincee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
461
390
303
Moderatörlerden rica ediyorum konumu en azından bir kaç saat taşımasınlar çünkü acil önerilere çok ihtiyacım var ağrıdan kıvranıyorum kızlar :( 1 ay önce endoskopi yaptırdım midemde kronik gastrit ve hafif reflü saptandı, ilaç kullandım kullanırken idare ediyordum bırakınca da çok şikayetim olmadı ama Cuma gününden beri karnım çok ağrıyor, üst karın bölgem ve sol hizası özellikle :( Biraz bulantım da var. Bunun için acile gidilir mi ne yapmam lazım bilemiyorum. Artık korkmaya başladım bu karın ağrımın sebebi gastrit değil de başka bir şey olabilir mi? Doktora gitmek için ne bekliyorsun diyenler olabilir devlet hastaneleri malum ancak bir hafta sonrasına randevu alabildim. En azından gidene kadar nasıl rahatlayabilirim, gastrit olup da aynı şikayetleri yaşayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar :( Teşekkür ediyorum...

Moderatörlerden rica ediyorum konumu en azından bir kaç saat taşımasınlar çünkü acil önerilere çok ihtiyacım var ağrıdan kıvranıyorum kızlar :KK43: 1 ay önce endoskopi yaptırdım midemde kronik gastrit ve hafif reflü saptandı, ilaç kullandım kullanırken idare ediyordum bırakınca da çok şikayetim olmadı ama Cuma gününden beri karnım çok ağrıyor, üst karın bölgem ve sol hizası özellikle :KK43: Biraz bulantım da var. Bunun için acile gidilir mi ne yapmam lazım bilemiyorum. Artık korkmaya başladım bu karın ağrımın sebebi gastrit değil de başka bir şey olabilir mi? Doktora gitmek için ne bekliyorsun diyenler olabilir devlet hastaneleri malum ancak bir hafta sonrasına randevu alabildim. En azından gidene kadar nasıl rahatlayabilirim, gastrit olup da aynı şikayetleri yaşayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim kızlar :KK43: Teşekkür ediyorum...
Acile gidin safra taşınız olabilir (her zaman sırta vurmuyor agrı) bilmediğiniz iltihap falanda yapmış olabilir öyle ağrı geçsin diye beklenilmez akşam şiddetli sancım var diye acile gidin
bilinmeyen safra taşlarının kanal tıkaması ile olan pankreatıt (pankreas iltihaplanması diye bir rahatsızlık var )hayati önem arz ediyor o yuzden beklemeyin derim özelliklede halsizliğiniz varsa

Merhaba,
konunuzu açalı birkaç saat geçmiş bile ama görüyorsunuz ki Bir Derdim Var bölümünde açmış olmanız bir sürü yorum yapılmasını sağlamıyor, konunuz saatlerdir bdvde olmasına rağmen tek bir arkadaşımız cevaplamış.
Rica ediyorum konuları içeriklerine uygun bölümlere açınız.

Bu arada geçmiş olsun dileklerimi de iletmek isterim, neden Cuma gününden beri çektiğiniz karın ağrısını ihmal ettiniz, acile gitmelisiniz hemen, bizim burada vereceğimiz tavsiyeler afaki olacaktır, ağrının sebebini bilmeden şunu yapın demek belki sağlığınızı daha çok riske atmaya neden olur:(

Back
X