Şiddetli kasık ağrısı

arzumm06

Meleğim sana emanet Allah'ım
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
720
1.026
123
36
Merhaba canlar,
Bende 6 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim şiddetli kasık ağrılarım var. Bu normal mı acaba?

Hayırlı olsun. Kasık ağrın şiddetliyse doktoruna muhakkak git sebebini öğren. Normal kasık ağrısı olabiliyormuş doktor bana rahim genisledigi icin olur demisti. Korkma ama benimki de siddetlendi ve kanamayla sonuclandi. Yatiyorum simdi. Herkeste ayni sey olacak diye bi durum yok sonucta. Rabbim saglik versin

Merhaba bende 5 haftalik hamileyim adetim normalde 1 gün gecti ama ben 5 gün önce ögrendim hamile oldugumu kasiklarimda hafif bi gerilme tarzinda agri var bilmiyorum normal mi Okudugum kadariyla bu tip agrilar normal oluyormus kanama olmadigi sürece ama yinede bi korku oluyor insanin icinde

Ben de altı buçuk aylık hamileyim kasıklarımda ağrı olduğu için doktora gittim serum taktı sebebi iltihapmış

Muhakkak doktorunuza her durumunuzu ayrıntılı şekilde aktarın,ağrılar konusunda nedenini araştırıp baksınlar.

öncelikle bebişin hayırlı uğurlu olsun canım. :) eğer kanaman yoksa bu tür ağrılar olabiliyor. ama sen için rahat etmesi açısından dr. una söyle. iyice baksın. allah kucağına almayıda nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…