Şiddetten aldığı ceza varken ikinci dosyaninda hagb almasi

Tatlım sen paspas olma yerdeki paspası da kaldırıp silkeleyemiyorsan bulaşmazsın olur biter. Bu kadar kendinizi göğe çıkarmaya çalışmayın. Ben şöyleyim ben böyleyim bunlar hep aşağılık kompleksi vazgeçin bunlardan.

Tatlım? Pardon siz kiminle konuştuğunuzu sanıyorsunuz? Ben kendimi göklerde sanmıyorum ama siz de kendinizi bu denli yerin dibine sokmayın.

Hhuhh sizin cidden durum çok vahim. Neyse bakın iyi yönünden bakın en aznından bugün de egonuzu tatmin ettiniz şimdi gidip etrafınızdakilere bu olayı ballandıra ballandıra anlatabilirsiniz. iyi akşamlar.
Yok sadece üzülüyorum böyle kadınlar ve çocukları için. Düşünüyorum neden böyle yapar bi insan motivasyonu merak ediyorum. Egolu olmak iyi demek ki. Egom asla beni döven kocamın koynuna sokmaz mesela

Tatlım? Pardon siz kiminle konuştuğunuzu sanıyorsunuz? Ben kendimi göklerde sanmıyorum ama siz de kendinizi bu denli yerin dibine sokmayın.
Hı hı evet ben yerin altındayım siz de bir tık üsttesiniz hadi mutlu olun sizin de egonuz tatmin olsun

İlk darptan hagb aldı karara itiraz sürecindede gidip itiraz etti o sıralar dogurmamistim ve evliligimizi kurtaricaz sandigimdan şikayetimi çekmiştim.
İkinci davadanda aynı şekilde ama ilk davaya yeniden duruşma verildiğinden ceza aldığı halde ikincide suçu olmadığından hagb verilmiştir yazıyor.YİNE
İlk olanda ayın sekizinde tekrar görülecek bizde 23 ünde bosaniyoruz bu arada
Şimdi 8 inde olandan ceza alır mı ? Avukatı vs de var
İkincide hagb yerine direk ceza almayisi beni sinir etmiş durumda.Yine aynı mantıkla ceza almaz iki dosyada hagb diye kalırsa ne olacak ? Yada direk ceza almadan düşer mi ?
Benimle asla konuşmadı sadece avukat aracılığıyla bende arayıp sormadım çocuğu dahi hiç gormedi sormadida iki aylık oldu,anası istediği gibi yerlesebilmis eve.
Hala asagilanan taraf ben oluyorum hala sokta hissediyorum ağır depresyondayım.Guzel günler ferahlık ne zaman beni bulacak ? Yeterince çekmedim mi diye kendime soruyorum
Malum birilerine hakaret ediyor deyin hemen tutuklarlar

Adam kafasına silah dayayıp zorla barışalım diye kapıda mı yatmış kadının yüzüne istemiyorum çirkinsin git dediği halde zorla kalıp çocuğu yapmamış mı bunun neyini anlayalım peki? Neyini hoş görelim olan çocuğa oluyor kendini yaktığı yetmiyor
Nerede yalvarmisim acaba ?
Ben hamile iken arsa çıktı sona doğru sorguladigimda begenmedigini söyledi.Birde şu var ben bu adamın peşinden kosmadim ikna için türlü yalan söyledi evlenince de yüzü değişti.
Bende bırakıp evime dönemedim çünkü ailem istemedi.
Son ana kadar yalvarmisim halada yalvarmiyorum çocuk için dahi sohbet baslatmadim ayrıldığımda evden engelledim hiçte açmadım.Protokol imzalarken biel birbirimizin yüzünü gormedik.
Bence insanlar sadece ego tatmini için bunları yazıyorlar.Basiniza başka bişey gelir ve hatanizda yadirganirsiniz ins başka birşey demiyorum

Ne kadar hadsiz bir yorum. Kimse sizin kafanıza silah dayayıp şuna yorum yap demiyor. Ben böyleyim ben şöyleyşm diyenlerin ekserisi aslında olmak istedikleri gibi konuşuyor ama asla öyle değil bence siz de aynı öyle bir durumdasınız. Birileri düştüğünde yükselmek için basamak olarak kullanmaya çalışmayın bence gün gelir basamak siz olursunuz.
Hep büyük büyük konuşanların eninde sonunda başına büyük olaylar gelir. Çok haklısınız yorumunuzda.Kibir kokuyordu yorumu resmen.

Back
X