sıdıka -show tv

bende cok begenerek ızlerdım dızıyı gecenlerde aklıma dusmustu keske oynasa diye bı kac gun önce dıgıturkte turkmax da oynamaya basladı gece 12 den sonra hafta ıcıhergun ılgılenen ve izleme ımkanı olanlara duyurulr

Evet ben de farkettim. Bayılırım bu diziye ızliyim dedim ama çok geç saatte. Ben sabah erken kalkmak zorundayım o saatte diziyi izlemem mümkün değil. Keşke biraz daha makul bir saate alsalar da izlesek.. :1no2:

Evet ben de farkettim. Bayılırım bu diziye İzliyim dedim ama çok geç saatte. Ben sabah erken kalkmak zorundayım o saatte diziyi izlemem mümkün değil. Keşke biraz daha makul bir saate alsalar da izlesek.. :1no2:

evet canım ya bende fazla izleyemiyorum keşke erken olsa ama türk max nerde güze dizi var geç saatte koyuyora.s

Bende çok seviyorum o diziyi opuyorumnanaktan

Hatta bir dizi sitesinde bölümleri tekrar yayınlanmaya başlamış bugün görüp ilk 2 bölümünü izledim ben kaydirigubbakcemile2

ortaokula giderken wardı buz dizi şov'da.okuldan hızlıca gelirdim sıdıkayı kaçırmamak için :) kelebek kanadı takıp dışarı çıktığı bölüm hala aklımda çok gülmüştüm :Ddelikafadulden

ılk sezon bölümleri cidden süperdi. Şimdi bir sitede buldum ama son sezon bölümleri, ve pek de keyifli değil ne yazık ki. Kenar'ı Şafak Sezer yerine onun tırnağı bile olamayacak bir adam oynuyor. Ama zaten genel bir tatsızlık söz konusu. Keşke o ilk sezonlar da bulunabilse...

Annemin gözünde abimle ben de birer sıdıka ve samimdik:) Bu yüzden bizim evde en çok izlenen dizilerden biriydi...

Cok severdim. Gecenlerde heves ettim, bir internet sitesine koymuslar, bir heves actim. zaten 20 dakikalik ufacik bir bolumdu. Ama inanin fenalik geldi izlerken, cok sacma buldum, espriler bayat geldi. Uzuldum acikcasi eski zevki alamadigima, kucuk bir hayal kirikligi yasadim desem yeridir. :bbo: Belki de benim izledigim bolum sacmaydi, kendimi boyle avutuyorum.

Benim gibi sıdıka hayranlarına duyurulur:Sıdıka bugün meltem tv de saat 17:00 da oynayacak.Ayrıca Atilla Atalay ın bu muhteşem karakteri Bayan Yanı adlı ilk kadın mizah dergisi olan dergiyle geri dönmüş.dergi yanlış bilmiyorsam bi sitede okuduğum kadarıyla 2 ayda bir çıkacakmış.Daha almak nasip olmadı ama inş. alırım. :64: :34:

Sanırım o sıralar 4-5 yaşlarındaydım. Annem her saçımı tepeden topladığında 'Samim'in hocasına benzettiniz beni' diye ağlardım:)
Abimde karşıma geçip gülerdi:))
-Ki hala sevmem öyle saçıı-
:9::9:

sidika cok guzel bir diziydi hele o samim harikaydi ya cok komikdi.hatta bikere sidika abisine abi icimdeki cocugu disari cikartmak isitiyorum demisdi abiside anneeeee sidika hamileymis demisdi cok gulmusudm hala unutamiyorum onu.bide sidikanin belalisi vardi adi kenar miydi kenanmiydi neydi oda acayip komikdi ya:1::1:

ya en sevdiğim diziydi 1000 kere de tekrar tekrar izlerim hiç bıkmadan şimdiki dizlerde iş yok gülemiyorum ben yapay geliyo ötekiler desem bunalım bunalım üf
TEKRAR YAYINLASINLAR LÜTFEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNN
VALLA DVD si falan olsa alırım kesin kaygısızlar susam sokağı eski olacak o kadar eski yasemince polis akademisi çocukluğumu özledim ben yaaaaa offffffffffffffffffff... :59:

Back
X