sıemensten beyaz eşya baktık

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
kızlar bugün sıemensten beyaz eşya baktık ve alıcağızda sanırım fıkır verebılırmısınız

ç.makınası WM1257X2TR

B.MAKINASI SN26M882TR

BUZDOLABI KG57NP72NE

OCAĞIMDA CAM ÜSTÜNDE IZGARASI OLANDAN FIRINIM HB 532E3T DAVLUMBAZ LC 40655

resimleri yükleseydin yorum yapmak da kolay olurdu. şimdi burdan kodları al öbür satfadan resimlere bak. çok iş yani

Eki Görüntüle 284601 Eki Görüntüle 284602 $MCSA048065_WM12S763TR_def11.webp $MCSA050057_EP616PB81E_def354.webp
resimleri yükleseydin yorum yapmak da kolay olurdu. şimdi burdan kodları al öbür satfadan resimlere bak. çok iş yani

canım bende bu modellerı begendım hatta almayı dusunuyoruz fıyata ne kadar dedıler pesin veya taksıtlı :34: bırde banyoda gri renk yerıne beyaz camasır makınası daha ıyı durur dımı karar veremedımde :44:

canım bende bu modellerı begendım hatta almayı dusunuyoruz fıyata ne kadar dedıler pesin veya taksıtlı :34: bırde banyoda gri renk yerıne beyaz camasır makınası daha ıyı durur dımı karar veremedımde :44:

cnm bencede banyoda beyaz çamaşır makinası daha iyi ama bu modellerde çolk güzel güle güle kullanır inş. arkadaş

cnm bencede banyoda beyaz çamaşır makinası daha iyi ama bu modellerde çolk güzel güle güle kullanır inş. Arkadaş

8200 gibi fiyat çıkıyor arkadaslar ben güzel bir pazarlıkla 7000 tl aldım ç.makınasınıda değiştirip aynısının beyazını aldım umarım güle güle

çok güzeller cnm güle güle kullan ağız tadıyla işallah.. ben de samsungdan aldım hepsini.. çamaşır makinamı da ben de senin gibi beyaz aldım.. ocak da çok şık duruyor..

çok güzeller cnm güle güle kullan ağız tadıyla işallah.. Ben de samsungdan aldım hepsini.. çamaşır makinamı da ben de senin gibi beyaz aldım.. Ocak da çok şık duruyor..
muhteşem bişet ya bu büyül parçalar öyle tabak çanak almak gibi değil bayıldım vallahı her şey hayırlısıyla kullansın

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Beyaz Esya" başlığına taşınmıştır. Bilginize:34:

Back
X