Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım bende bu modellerı begendım hatta almayı dusunuyoruz fıyata ne kadar dedıler pesin veya taksıtlı bırde banyoda gri renk yerıne beyaz camasır makınası daha ıyı durur dımı karar veremedımde :44:
canım bende bu modellerı begendım hatta almayı dusunuyoruz fıyata ne kadar dedıler pesin veya taksıtlı bırde banyoda gri renk yerıne beyaz camasır makınası daha ıyı durur dımı karar veremedımde :44:
çok güzeller cnm güle güle kullan ağız tadıyla işallah.. ben de samsungdan aldım hepsini.. çamaşır makinamı da ben de senin gibi beyaz aldım.. ocak da çok şık duruyor..
çok güzeller cnm güle güle kullan ağız tadıyla işallah.. Ben de samsungdan aldım hepsini.. çamaşır makinamı da ben de senin gibi beyaz aldım.. Ocak da çok şık duruyor..