• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıfır abiye 200 tl ye :))

melike0020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
121
0
26
Erzurum
$kodak 812.webp$kodak 812.webp$kodak 812.webp çok beğenerek aldım fakat başka bir nişan kıyafeti giymeye karar verince bu kıyafetimi hiç giymedim aldığım fiyatın çok çok altındadır etiketi üzerindedir bolerası vardır ön kısmında taşlarla işlemesi vardır düşünenlere yardımcı olabilirim boleralı veya bolerasız kullanıma uygundur:)

güzelmiş canım,bende kına gecemde giymek için benzer bişi arıyodum..nerde ikamet ediyorsun,yakınsak düşünebilirim..

tatlım ben şuan erzincan da ikamet ediyorum kıyafeti ankara dan almıştım 3 ay olmadı kızılaydan ensii mağazasından eğer bulunduğun yerde ensii mağazası varsa gidip deneyebilirsin tatlım etiketi üzerinde sıfır çok pahalıya aldım ama bindallı aldık onu giyeceğim için bu kıyafetim kaldı başkada biyer de giyemem diye satıyorum beğendiysen tatlım yardımcı olabilirim? melike020@hotmail.com mailime de mesaj yazabilirsin özelden canım sormak istediğin bişey olursa

:) canım ben İstanbuldayım,annemle eminönüne gitmiştik dün denk geldi uygun fiyata aldık elbise..hatta senin elbisene çok benziyo ki zaten çok beğenmiştim seninkini,benzer bişi aldım..

Back
X