• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sifon ustteki leke nasil cikar?

mltmgksl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2014
1.931
83
83
Kizlar konuyu dogru yeremi actim bilmiyorum ama severek giydigim sifon ustum gecen gun posetten leke oldu kac kez yikadim leke cikarici kullandim ama cikmadi sizin yaptiginiz farkli yontemler varmi?
Siyah posetin baskisi sicaktan ustume gecmis farketmedim elimede bulasmis iyice batirdim :(

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

Yeni aldığın gün,kendi poşedinden lekelendiyse keşke geri götürseydin.
O poşetleri çok kalitesiz yapıyorlar.Elleri,pantolonları filan boyuyor hakikaten.

Yeni aldığın gün,kendi poşedinden lekelendiyse keşke geri götürseydin.
O poşetleri çok kalitesiz yapıyorlar.Elleri,pantolonları filan boyuyor hakikaten.

Yok kendi posetinden degil giyinmistim onu elimde koton poseti vardi bi ara kucagima aldim ellerime falan bulasmis hicte aklima gelmiyor posetten olacagi eve gelince gordum tum gun o lekeyle dolasmisim yikadim ama cikmiyor yaa cope atmak istemiyorum

alla alla sifonun üzerinde ne lekesi olurki bi girim bakim dedim meğersem şifonmuş :D

ya a 101 de olması lazım tam bilmiyorum ama aspirin diye bir leke çıkarıcı olması lazm annem hep onla çıkarıo bir onu deneyin isterseniz yada kurutemizlemeye verin

alla alla sifonun üzerinde ne lekesi olurki bi girim bakim dedim meğersem şifonmuş :D

ya a 101 de olması lazım tam bilmiyorum ama aspirin diye bir leke çıkarıcı olması lazm annem hep onla çıkarıo bir onu deneyin isterseniz yada kurutemizlemeye verin

:) ama bu sari renk aspirin rengini almasin bunun beyazlasmasinn

Şifon yahu telden yazdigim icin oyle anlasiliyorrr :)
Cozum lutfennn

:) ama bu sari renk aspirin rengini almasin bunun beyazlasmasinn

hmm olabilirde ozaman aspirini önce bi toz bezi gibi bişide deneyin isterseniz. annem koltuklardaki lekeleri öyle silior aslnda bizim koltuklar krem renkte bir açılma görmedim ben. toz bezinde denemede fayda var :)

hmm olabilirde ozaman aspirini önce bi toz bezi gibi bişide deneyin isterseniz. annem koltuklardaki lekeleri öyle silior aslnda bizim koltuklar krem renkte bir açılma görmedim ben. toz bezinde denemede fayda var :)

Ben ev temizliginde onu kullaniyorum bi gun ellerimi tisortumde kurulamistim parmak izlerim kaldi :)) bu acik sari ama fark olurmu cesaret edemiyorimmm

Back
X