- Konu Sahibi akli_karisik
O gün aradım ayrılalım böyle olmicak,her şeyi unutuyosun dedim.oda lütfen bi şans daha ver dedi.tamam dedim.sonra dedi facebook şifremi değiştircem çok giriyosun dedi bende niye gizlin saklın mı varda değiştircen dedim.oda yoo ama değiştircem dedi bende değiştirme değiştirirsen biter dedim oda sonra biri geliyo kapatıyorum dedi bende şifreni değiştirme sakın dedim bakarız dedi bidaha değiştirme ! dedim.yine bakarız dedi.bugün girmeye çalıştım olmadı değiştirmiş şifresini.demeekki arkadaşlarıyla gizli benim duymamı istemediği şeyler konuşuyoki değiştirdi.okadar dememe,ayrılırız dememe rağmen değiştirmiş!bitti ya artıkk madem gizlisi,saklısı var gitsin yaa uğraşamam onun gizlisiyle.çok üzüyor zaten beni.biliyorum başka birileri var hayatında arkadaşlarıyla bunu konuşuyo.ayrılcam.siz ne dersiniz??
klava:
MESAJINA HıÇ CEVAP VERMEYıM ARARSA MEŞGULE ALıM FALAN MI YOKSA SAKıNCE KONUŞUP HERŞEYı AÇIKLAMASINI MI ıSTEYıM ???

MESAJINA HıÇ CEVAP VERMEYıM ARARSA MEŞGULE ALıM FALAN MI YOKSA SAKıNCE KONUŞUP HERŞEYı AÇIKLAMASINI MI ıSTEYıM ???
Son düzenleyen: Moderatör: