sifresini vermiyor.

KuBoshhh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2012
123
0
66
Kayseri
Kızlar sevgilimle bi defa ayrılmışlığımız vardı bi hafta kadar sonra barıştık geri gayet de iyi gidiyordu ama bugünlerde yine çok kavga etmeye başladık.. Ben biraz fazla sıkıyorum onu herşeyi didik didik ediyorum soruyorum .. Dün bi kavgamız daha oldu facesindeki nbi kız yüzünden ..Ben küçücük şeylerden kavga çıkarıyorum elimde olmadan ve hergün tartışmaya başladık.. sıkma beni bu kdr diyor ama elimde değil.. soğutma kendinden seni deli gibi seviyorm soğutma güven bana falan diyor.... ona nasıl davranmalıyım bilmiyorum... Dün bana artık face şifremi evrmicem dedi ve o kdr ısrar etmeme rağmen vermedi.. Nedir yani şifresini bilmek en doğal hakkım değil mi.. Çok oldun artık yüz verdim astarını istiyorsun diyor.. Bugünde ben face şifreni verene kadar gelme bana dedm .. o da takmıyorum dedi bende ayrılalım o zaman dedm..aradan bi saat geçti beni ya guldur ya oldur diye mesaj arttı cvp vermedm arkasından da seni seviyorum diye mesaj attı..

Ona nasıl davranmalıyım bilmiyorum kızlar fikir verin.. Ben bana karşı en ufak bir ters yapmasın diye fazla sıkıyorum biraz.. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım..

sakin ol biraz canım...
seni çok seviyo belli işte..
sende abartma artık herşeyi....
o yapmak istese sana şifreyi verir başka hesap açar...
kendi huzurunuzu böyle basit şeyler için kaçırma...

relaxxxx bosver vermesin arkandan ismi ceviricegini dusunuyorsun bırak cevirsin madem oyle bir adamsa buda cıkar gun yuzune merak etme..

Kızlar sevgilimle bi defa ayrılmışlığımız vardı bi hafta kadar sonra barıştık geri gayet de iyi gidiyordu ama bugünlerde yine çok kavga etmeye başladık.. Ben biraz fazla sıkıyorum onu herşeyi didik didik ediyorum soruyorum .. Dün bi kavgamız daha oldu facesindeki nbi kız yüzünden ..Ben küçücük şeylerden kavga çıkarıyorum elimde olmadan ve hergün tartışmaya başladık.. sıkma beni bu kdr diyor ama elimde değil.. soğutma kendinden seni deli gibi seviyorm soğutma güven bana falan diyor.... ona nasıl davranmalıyım bilmiyorum... Dün bana artık face şifremi evrmicem dedi ve o kdr ısrar etmeme rağmen vermedi.. Nedir yani şifresini bilmek en doğal hakkım değil mi.. Çok oldun artık yüz verdim astarını istiyorsun diyor.. Bugünde ben face şifreni verene kadar gelme bana dedm .. o da takmıyorum dedi bende ayrılalım o zaman dedm..aradan bi saat geçti beni ya guldur ya oldur diye mesaj arttı cvp vermedm arkasından da seni seviyorum diye mesaj attı..

Ona nasıl davranmalıyım bilmiyorum kızlar fikir verin.. Ben bana karşı en ufak bir ters yapmasın diye fazla sıkıyorum biraz.. Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım..

Sizin konunuz vesilesiyle anlamadığım bir şeyi dile getirmek istiyorum,
nedir bu sevgiliyiz ya da karı kocayız şifrelerimizi paylaşmalıyız anlayışı?
Biriyle eş ya da sevgili olmamız onun kendine ait bir yaşamı, özel alanı olmayacak anlamına gelmez.
Ki böyle bir hakkımızda yok zaten.
İlişkilerimizde birbirimizin haklarına, mahremiyetine saygılı olmalıyız.
Birini sevmememiz demek birbirimizin malı olduğumuz, her şeyini paylaşma
hakkına sahip olduğumuz demek değildir.

Yaşınızda çok genç anladığım kadarıyla.
Lütfen bir abla tavsiyesi olarak kabul edin ve size ait, size özel olan şeyleri
kolayca bunu bilmek veya buna sahip olmak onun en doğal hakkı, 'bütün arkadaşlarım
böyle yapıyor' anlayışıyla başkalarıyla paylaşmayın.
Bir başkasından da bunu beklemeyin.
Bugün şifre olur paylaşmakta herhangi sakınca görmediğiniz yarınsa başka bir şey.
Hayatta sizi SİZ yapan kurallarınız, size özel, sadece size ait kalması gereken şeyleriniz
olsun ve hiç kimse için onları feda etmeyin.

Son düzenleme:
Face şifresini bilmek en doğal hakkım değil mi demekte ne
her insanın kendine özel bir hayatı vardır sınırları zorluyorsun bence sevgilinde ne güzel söylemiş zaten soğutma kendinden diye uyarmış seni
yapacak olan her türlü yapar bu kadar sıkmak yersiz yapacak olsa face şifresini verir telefondan işini görür :34:

Sevgiline guvenmıyorsun hiç
ozaman ayrıl neden bırlıktesın kı ?
bırak vermesın bıraz serbest bırak zaten bısey cevırırse elbet çıkar ortaya
hem sen şifresını alsan nolcak ıcınde olan adam herturlu ıs cevırır :ssz:

Sevgilin seni seviyor belli ki ama sen tam olarak güvenmiyorsun galiba senden vazgeçmek de istememiş baksana hemen mesaj atmış.
Bence daha fazla üstüne gitme eğer bir şey yapacak olursa bu illa ki çıkar ortaya zaten öyle ya da böyle.

canım sevgılının sen de daha once sıfresı varmıydı ?

eger daha once sıfresını verıp de sımdı vermıyor ıse,

ayrılık yasamıs olmanızdan dolayıdır buyuk ıhtımalle .

ayrılık yasayıp gerı barıstıgınız da yenıden bırseylere

baslamıs oluyorsunuz .o da sıfre vermeyı su surec de

erken goruyor .cunku sana guvenmek senden emın olmak

istiyor.yıne ayrılırmıyız ayrılmazmıyız dıye test edıyor aklınca .

eger yıne ayrılırsak sıfremı vermeye de gerek yok demek ıstıyor .

benım sevgılım de boyle yapmıstı .daha once tum sıfrelerını

bılırdım .ayrılık yasadık ve gerı barıstık ,bu sefer de sıfrelerı

vermemeye basladı .tabi sinir kupu olmamak mumkun degıl ama

ben kendımı kontrol ettım .hıc ustune durmadım .onu hıc kafama

takmıyor merak etmıyormusum gıbı profıl cızdım .zamanla

o artık sormaya basladı .sen benı hıc kıskanmıyorsun eskıden olsaydı

soyle yapardın boyle yapardın ama sımdı hıc ılgılenmıyorsun benımle

dıye dıye delırdı cocuk:1: sonun da sıfrelerını kendılıgınden verdı:ssz:

onu okadar boslamıstım kı onu umursamam kıskanmamam onu cıldırtmıstı resmen:9:

Canım bence abartıyorsun,ne kendin şifreni ver ne ondan iste bence.
Çünkü bir süre sonra saçma sapan en ufak şeylerden kavga ediyorsun.
Biraz ona güvenmeyi öğrenmelisin kesinlikle yoksa hem kendini hem onu üzüyorsun.İlişki laçkalaşıyor,içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
Sana tavsiyem şifresini istemekten vazgeç,eğer seni bu kadar çok seviyorsa arkandan iş çevirmez zaten.Ki çevirse bile kaybeden o olacaktır.Onu da kendini de sıkıp,üzme..

Sanki arkamdan iş çevirecek gibi hissediyorum..

İnsan arkasından iş çevireceğini düşündüğü biriyle neden beraber olmaya devam eder?

Arkanızdan iş çevirecek adam bunu şifresini istediğiniz hesabından mı yapar?

Ya başka hesap açar ya telefonlaşır ya görüşür içinde varsa, seçenek bol...

Kaprislere rağmen sevdiğini söylemesi cazip geliyor olabilir ama ileride "bunalttığımı, onu fazla sıktığımı söyleyerek benden ayrıldı" diye konu açarsınız, böyle giderse fazla uzun sürmez zaten...

canım şifre istemek bence çok saçmaaa hadi evli olursun vs. bilmen hakkın ama bence şifre olayı heleki şu facebook yüzünden çok saçma birkere düşün kardeşim adamın içinde varsa sana bu face şifresini verir başka face açar yani çok mu zor sanki bunu yapmak hiçde zor değil bence böyle yaparak ilşkine zarar veriyorsun çok sıkma seviyor ve devam etsin istiyorsan sıkma bu kadar üstüne gitme canım biraz güven şuan sakin görünüyor sevgilin sanırım ama sonu kötü olabilir bu kadar yapma canım bir erkeğin bayan arkadaşlarıda olabilir erkekde aynı şekilde bir bayanında erkek arkadaşları bayan arkadaşları olur bence sevgilini sen böyle sıkıştırıp üstüne gittikçe o daha çetrefilli yollar bulup yapıcaktır yapacağı varsa bence yazık etme derim tabi ortada şüphe edicek bir durumun yoksa...

kendini düşün sen neden vermezdin ? bence gerçekten bu konuda size gıcık olmuştur inattan vermiyordur ya da sakladığı bir şeyler vardır .2 seçenek var ....

Arkandan iş çevirmek istedikten sonra facebook a gerek yok.
Kadın ya da erkek bir insana bu kadar güvensiz davranırsan eninde sonunda o insan senden bıkar ve soğur ne sevgi kalır ne saygı.
Zaten güvenmiyorsan ilişkiyi devam ettirmeninde anlamı yok.
Eninde sonunda bitecektir bu yüzden.

Back
X