Börekler Sigara Böreği - Örnek Yufka Sponsorluğunda

Katilmiycam ara verim diyorum yok anacim olmuyor alismisim bir kere hic aklımda yarismaya katilmak yokken sabah eşime kahvaltya sigara böreği yapıyordum . Yarismayada katiliverim dedimo_O
malzemeler.
dilediginiz kadar yufka
peynir
kizartmalik yag
isterseniz maydonoz

Ilk olarak yufkalarim tumdu onlari boreklik şekilde kesip sarmaya basladim :KK76:
Eki Görüntüle 1667119
daha sonra yufkalarin ucunu islatip yapismasini sagladim .
Alti kisik sekilde isittigim yagin icine boreklerimi attim ve istedigim kizarikliga geldiginde cikartip yağını suzdurmek için peceteye koyup beklettikten sonra servis tabagimiza aliyoruz :KK49::KK49::KK49: iste sunumum

:21::KK73::KK71:

Eki Görüntüle 1667169

Eki Görüntüle 1667170

KADAYIFCISI
Yılların verdiği tecrübe ve hizmet anlayışımızla her zaman yanınızdayız.
Eline sağlık cimcimem :KK68:

Ne donması kız burası sıcak:KK37:

Kiz burasi soguk vala dun aksam kombiyi calistirdik biraz icerisini ilittik oyle yattik . Bide oglan olunca . Ona ragmen sifayi kapmisimi vala . Simdi battaniyeyi cektim ustume yatıyorum :KK1: aynen bu moddayim :KK1::KK1:

Kiz burasi soguk vala dun aksam kombiyi calistirdik biraz icerisini ilittik oyle yattik . Bide oglan olunca . Ona ragmen sifayi kapmisimi vala . Simdi battaniyeyi cektim ustume yatıyorum :KK1: aynen bu moddayim :KK1::KK1:
Eşim termosifonu ekonomiye getirmiş su soğudu fark etmedim kafamda köpükle kaldım üstümde bornozla adamı arayıp haşladım ılık suyla banyoma devam ettim üşümedim bile bende mi sıkıntı var acaba:KK53:

cimcime denince akla, hemen siyaset gelir. siyaset siyaset siyaset :))

valla sevgili cimcime beni can evimden vurdun. en sevdiğim börek sigara böreğidir.

ellerin dert görmesin :KK200: ama lütfen siyasette denk gelmeyelim :)))) hoş kolay kolay siyasete ben yazmam :))

başarılar dilerim En Büyük TÜRKİYE

cimcime denince akla, hemen siyaset gelir. siyaset siyaset siyaset :))

valla sevgili cimcime beni can evimden vurdun. en sevdiğim börek sigara böreğidir.

ellerin dert görmesin :KK200: ama lütfen siyasette denk gelmeyelim :)))) hoş kolay kolay siyasete ben yazmam :))

başarılar dilerim En Büyük TÜRKİYE

Siyasette mumkun oldukca kimseye bulasmamaya çalışıyorum o yuzden denk gelmeyiz canim :KK200:
cok tesekkurler :KK15:

Back
X