• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara ıcerken lipo ve karın germe olan

zheenyak

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2025
1
0
1
35
Merhaba hanımlar bu sayfayı açmayı yakın tarıhlerde sıgarı içerken lıpo ve karın germe olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum süreci nasıl atlattınız bızımle paylaşırsanız sevinirim

Günde iki paket içen biriyim ameliyattan bir gün önce bıraktım ameliyat sonrası 10 gün içmedim ama sonra yine günlük 2 paket içmeye devam ettim keşke içmeseydim ama içtim göbek deliğimde enfeksiyon oldu sigaraya başlayınca ekstra 2 kutu daha antibiyotik ve antibiyotikli krem kullandım sigarayı azalttım dikişlerim iyileşince tekrar başladım ilk bir ay kesinlikle sigara içmemek lazım bu ameliyatta yoksa tekrar kesip tekrar dikiyorlar enfeksiyonu temizlemek için sil baştan bi süreç ve gerçekten gözüktüğü kadar dolay değil 6. Haftadayım epey toparladım ama ben içtim bişey olmadı diyenlere inanmayın ve ona olmadı bana da olmaz demeyin bir tanıdığım ameliyat olalı 4 ay oldu haşa seroma akıntısı yaşıyor 3 paket içiyor hala içiyo doktor kesip dikmekten bıktı ama kadın sigara içmekten bıkmadı

Back