Siğara ve bebegim

goldstar535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
658
518
123
Hamile kalmak istiyorum ama sigarayı bırakamıyorum bebegim mi sağlıklı vucutla buluşturmak istiyorum nasıl başarıcam

Valla Canım Bende Aynı Dertle Uğraşıyorum ve Eşim Sigara İçmiyo Bunun Çok Kavgasını Yapıyoruz. Ama Kaç Kere Denediysemde Başaramadım En Fazla 5 Gün İçmeden Durabiliyorum. Bebekde Düşünüyoruz ve Eşim Sigarayı Bırakmadan Çocuk Düşünme Diyo Bana :18:

benim eşimde içiyo bidee sanki marifet gibi hemen beni caydırıyo kalınca bırakırsın die ama çok zor yaaa olmuyo 10 senedir içiyorum aslında eşinin baskısı ters tepiyo olabilirmi

Ayy Sorma Konu Sigaraysa Anlayış,Hoş Görme Sıfır... O Derece Yani ve Ben Bıktım Kavga Etmekden Bir İnsan Her Akşam Ne Zaman Bırakıcaksın Dermi Bıkmadan Usanmadan Soruyo ve Ben Artık Cevap Veremiyorum. Biliyorum Sağlımı Düşünüyo Bırakmamı İstiyo ama Bu Meret Öle Ha Diyince Bırakılmıyoki Bende 10 Senedir İçiyorum ((

Kizlar bi film varmis sigara hakkinda onu izleyince sigaradan soguyosunuz filan diyolar. Bende sigara iciyorum ama izlemedim cunku suan birakmak istemiyorum. Insanlarin surekli icince noluyo sanki filan demesi benide sinir ediyo ama ben zevk aliyorum onu icerken sana noluyo diyip tersliyorum ama birakmak istiyosaniz arastirin. Adi ben bagimli degilim miydi neydi tam hatirlamiyorum. Ama arastirirsaniz cikar mutlaka.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet bende duydum ama izlemedim bırakmak istiyorum filmin adı içerken keyif alıyorum çok stresli bir işim var bide onu bırakıp dahada çökmek istemiyorum bide şimdi bebek için yaa zorunluluk gibi geliyo daha ortada bişi yok bebegim bile yok nie birakayımki diyorum ama vicdannım rahat degil

aynennn öylee bırakılmıyo bide yani bırakanların yorumları beni benden alıyo yok bir anda bıraktım kırdım azıma almadım nası olur yaaa benim resmen beynim uyuşuyo 2 gün içmeyince

Hamile kalmak istiyorum ama sigarayı bırakamıyorum bebegim mi sağlıklı vucutla buluşturmak istiyorum nasıl başarıcam

Al benden bıtane daha buralarda bı yerlerde cok yazım vardır sıgarayı bıraktımm bı sure zaman gectı tekrar basladım yıne bıraktım saglıklı salıklı beslendım sonra kotu haberler fln aldım hopp ılk akla gelen sıgara sımdı arada bır bı tane kacamak yapıorm kocam duysa kıyamet kopacak bebek ıstıyorsun gozun sıgarada dıyor bana =( senı anlıyorum ama gel destek olalım bırbırımıze sorgulayalım fln ama ıcmeyelım bende kendıme destek arıyorummm , cok cok zararlı sıgara aslında bunuda bılıyoruz cok zararlı =(

evet biliyorum zararlı ama olmuyo tatlım yaaa ee sen şimdi içmiyomusun günde 1-2 taneyse süper yani ben devam fultime günde 1 paket nerdeyse

evet biliyorum zararlı ama olmuyo tatlım yaaa ee sen şimdi içmiyomusun günde 1-2 taneyse süper yani ben devam fultime günde 1 paket nerdeyse

canım bende 12 yıldan fazladır ıcıyorum bu meretı ama son 1 yıldır ara ara bıraktım hatta daha oncesındede ama su son zamanlarda 20 gun bı bıraktım sonra 1 tane ıcınce gerısı geldı fln bıkac hafta once yıne bıraktım 5 gun agzıma surmedım yok olmuo yaktım bı tane daha gerısı geldı ama gunde en fazla 3 ve 4 u gecırmedım .mesela dun 2 tane ıctım bugun 3 tane,ve bugun son sıgaramı ıcınce tamam dedım yıne ıcmeyecegım ıcmemem lazım cunku bu ayın 14 unde reglımı olucam bıtıcek ve korunmayacagım artık bebek ıstıyorum cunku folık asıtede basladım..esım ıcıyor oda azaltmaya calısıyor ıste amaa banada esım ıcersen bebek fıkrınden hemen vazgec dıyor...bıkac kere yakalandım tartıstık tabı , sımdılerde ıse haberı olmuyor arada olan kacamakların ıs yerınde ıcıyorum cunku.sız ne zamandır bebek ıstıyorsunuz ? yoksa sıgarayı bıraktıktan sonramı dusuneceksın bebıs?

aynennn öylee bırakılmıyo bide yani bırakanların yorumları beni benden alıyo yok bir anda bıraktım kırdım azıma almadım nası olur yaaa benim resmen beynim uyuşuyo 2 gün içmeyince

Valla cnm ne yalan söyleyim bende o gruba giriyorum:).ne zaman testte çift çizgiyi gördüm ve o dakika itibariyle bıraktım sigarayı.şuan altıncı ayımı doldurmak üzereyim.üstelik evde herkez sigara içiyor ve bunların arasında bıraktım.canım istiyormu evet istiyor ama bebeği daha çok istiyor.:)( bu arada 3 ayımda kalp durmasından dolayı kürtaj oldum ama ona rağmen başlamadım sonuçta tekrar hamile kalacağım allahım nasip ederse tabi)..yeterki isteyin istediktedikten sonra yapılmayacak bişi yok

Evet cok zor aliskin bir insan icin sigara icerken insan kendini mutlu hissediyo ben oyleydim bir haz veriyodu bana ama hamille oldgmu ogrenince aninda biraktim nasik olduysa bende sasirdim ama inan bebegin icine dustugu anda anlayacaksin bunu cnm heran bebegni merak edecek onun iyiligi icin canindan bile vazgecebilecegini hissedeceksin o duyguyla ben su an 6 ayligim sigara o gundur yok aklimda esimin icmesine ragmen ins o sabir sizede gelir biran once ve bebeginize kavusursunuz bu arada bir arkadasiminda etkisi cok old gebeyken icti ve bebegi astim olarak dogdu ve suanda hala sikintiyi bebegi cekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…