- 23 Mayıs 2014
- 658
- 518
- 123
- Konu Sahibi goldstar535
-
valla canım bende aynı dertle uğraşıyorum ve eşim sigara içmiyo bunun çok kavgasını yapıyoruz. Ama kaç kere denediysemde başaramadım en fazla 5 gün içmeden durabiliyorum. Bebekde düşünüyoruz ve eşim sigarayı bırakmadan çocuk düşünme diyo bana :18:
Kizlar bi film varmis sigara hakkinda onu izleyince sigaradan soguyosunuz filan diyolar. Bende sigara iciyorum ama izlemedim cunku suan birakmak istemiyorum. Insanlarin surekli icince noluyo sanki filan demesi benide sinir ediyo ama ben zevk aliyorum onu icerken sana noluyo diyip tersliyorumama birakmak istiyosaniz arastirin. Adi ben bagimli degilim miydi neydi tam hatirlamiyorum. Ama arastirirsaniz cikar mutlaka.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy Sorma Konu Sigaraysa Anlayış,Hoş Görme Sıfır... O Derece Yani ve Ben Bıktım Kavga Etmekden Bir İnsan Her Akşam Ne Zaman Bırakıcaksın Dermi Bıkmadan Usanmadan Soruyo ve Ben Artık Cevap Veremiyorum. Biliyorum Sağlımı Düşünüyo Bırakmamı İstiyo ama Bu Meret Öle Ha Diyince Bırakılmıyoki Bende 10 Senedir İçiyorum((
Hamile kalmak istiyorum ama sigarayı bırakamıyorum bebegim mi sağlıklı vucutla buluşturmak istiyorum nasıl başarıcam
Ayy Sorma Konu Sigaraysa Anlayış,Hoş Görme Sıfır... O Derece Yani ve Ben Bıktım Kavga Etmekden Bir İnsan Her Akşam Ne Zaman Bırakıcaksın Dermi Bıkmadan Usanmadan Soruyo ve Ben Artık Cevap Veremiyorum. Biliyorum Sağlımı Düşünüyo Bırakmamı İstiyo ama Bu Meret Öle Ha Diyince Bırakılmıyoki Bende 10 Senedir İçiyorum((
Al benden bıtane daha buralarda bı yerlerde cok yazım vardır sıgarayı bıraktımm bı sure zaman gectı tekrar basladım yıne bıraktım saglıklı salıklı beslendım sonra kotu haberler fln aldım hopp ılk akla gelen sıgara sımdı arada bır bı tane kacamak yapıorm kocam duysa kıyamet kopacak bebek ıstıyorsun gozun sıgarada dıyor bana =( senı anlıyorum ama gel destek olalım bırbırımıze sorgulayalım fln ama ıcmeyelım bende kendıme destek arıyorummm , cok cok zararlı sıgara aslında bunuda bılıyoruz cok zararlı =(
evet biliyorum zararlı ama olmuyo tatlım yaaa ee sen şimdi içmiyomusun günde 1-2 taneyse süper yani ben devam fultimegünde 1 paket nerdeyse
aynennn öylee bırakılmıyo bide yani bırakanların yorumları beni benden alıyo yok bir anda bıraktım kırdım azıma almadım nası olur yaaa benim resmen beynim uyuşuyo 2 gün içmeyince
Hamile kalmak istiyorum ama sigarayı bırakamıyorum bebegim mi sağlıklı vucutla buluşturmak istiyorum nasıl başarıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?