Sigara ve emzirmek

Nur_mg

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
39
32
8
4.5 aylik bir bebegim var.. sigara icmek istiyorum fakat emziriyorum.. azarlayacaklar sesini kessin bisey yazmasin!! Yarari olacaklar yazsin

Ben doktoruma sormuştum emzirmeden en az 2-3 saat öncesinde içebilirsin demişti o Zamana kadar gidiyormuş etkisi ve süte geçmiyormuş.. Benim bebeğim çok sık emiyordu o yüzden gün içinde değil sadece akşam yatırınca içebiliyordum bir tane ki yeter zaten :)

Normalde gelip yazmazdım ama. Uslubun çok yanlış.
Ne demek sesını kessın babanın sitesi mi?
İsteyen istediğini der....

benım bebegım 8 aylık ben doğumdan ıtıbaren ılk 6 aya kadar günde 3 tane sıgara ıctım en hafıfı olanındanemzırme ıle arasında 3 saat olmak sartı ıle su an cok emmiyor bıraz daha arttı ıctıgım sıgara sayısı sıgara ıcen bırısı olarak sana bırak dıye ahkam kesmem zaten bırakılabilsem bende bırakırdım kımse çocuğuna zarar vermek ıstemez bunun vıcdanı herkezın kendıne sana tavsıyem en az nıkotınsız sıgaralardan al su aralar yoğun emzırme donemındesın günde 3 taneyı geçmemeye calıs yapamam deme cunku ben günde 1.5 paket sıgara ıcen bırısydım

Normalde gelip yazmazdım ama. Uslubun çok yanlış.
Ne demek sesını kessın babanın sitesi mi?
İsteyen istediğini der....
La defolda git agzimi actirma benim. Senin gibiler yazmasin istedim gene gelmis bulmus beni mal. Sanane istedigimi yazarim aptal

La defolda git agzimi actirma benim. Senin gibiler yazmasin istedim gene gelmis bulmus beni mal. Sanane istedigimi yazarim aptal
OLdu mu simdi ? Mune

Ben bise demiyorum mune ablacim geregini yapar .. iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…