- 15 Mayıs 2020
- 50
- 21
- 3
- 38
- Konu Sahibi esmahatun2008
-
İnşallahBende hamile kalmadan önce içiyodum ama öğrendiğim an içmedim . Zor oldu hala canım arada istiyo ama bebeğimi düşündüğüm için içemiyorum. Siz de zamanla bırakırsınız bebeğinizi hissettiginizde .
O ne alakaymis bende anlamadım egzoz dumanını icimize çekmiyoruz sonuçtaIns. birakabilirsin bu arada bi arkadasima doktoru sadece sigara degil egzos dumanida ayni sekilde zararli demis ama icmesine bisey dememis anlamadim
Aynı şeyi hayal ediyorum onu görmek sigara konusunda bana iyi gelecek .şu Tam anlamıyla hamile olduğumu bile anlamıyor hatta bazen unutuyorum çok fazla belirtim olmuyor çünküBende de durum ayni birakamadim bazi gunler abarttim ama genel olarak 5 i gecmedi . Ama ikili tarama testini yaptim bu hafta ellerini kendisini gorunce ilk defa annelik duygusunu derinden hissetim ve soz verdim kendime simdi her sigara canim istiyince elleri geliyo gozumun onune icmiyorum . Ama 12 hafta zehirledim ikimizide cok pismanim bunun icin
Egzosa ağzımızı mı dayıyoruz, havaya karışıyor illa ki ama sigarayla karşılaştırılması çok saçma,doktor tuhafmış. Sigara içen kişilerin çocukları hastalıklara daha açık oluyor gözlemlediğim.Ins. birakabilirsin bu arada bi arkadasima doktoru sadece sigara degil egzos dumanida ayni sekilde zararli demis ama icmesine bisey dememis anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?