Sigara !!

esmahatun2008

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2020
50
21
3
38
Kızlar 7 haftalık hamileyim ve sigara konusunda ciddi zorlanıyorum doktorum günde 5 taneye kadar izin verdi ama bırakmam gerektiğini de çok iyi biliyorum . Benimle aynı durumda olan arkadaşlar var mı ? Nasıl bıraktınız ? Veya sigara kullanıp doğum yapanlarınız ne durumda ??

Bende hamile kalmadan önce içiyodum ama öğrendiğim an içmedim . Zor oldu hala canım arada istiyo ama bebeğimi düşündüğüm için içemiyorum. Siz de zamanla bırakırsınız bebeğinizi hissettiginizde .

Ins. birakabilirsin bu arada bi arkadasima doktoru sadece sigara degil egzos dumanida ayni sekilde zararli demis ama icmesine bisey dememis anlamadim

Bir arkadasım belgesel gibi birşey izlemiş.anne her sigara içtiginde cocuk anne karnındayken nefesi sıkışıyor panik oluyormuş.o andan snra her içmeye kalktıgında kendi cocugunun nefessiz kalıp öleceginden korktu hamileyken agzına bile sürmedi

Bende içiyordum hamilelikten önce ama içinizde bebeğinizi hissedince bi güç engelliyor sanki yani ben kıyamıyorum eşimin bile yanımda içmesine izin vermiyorum. Arada çok bunalınca canım istiyor ama durdurabiliyorum kendimi bebişin sağlığı için 9 ay sabretmek lazım

Bende hamile olduğumu ogrendigim an biraktm canim istio valla yalan söyleyemem haftada 1 2 tame iciorm icen birilerine denk geldigimde icime cekmiorm ama.

Bende de durum ayni birakamadim bazi gunler abarttim ama genel olarak 5 i gecmedi . Ama ikili tarama testini yaptim bu hafta ellerini kendisini gorunce ilk defa annelik duygusunu derinden hissetim ve soz verdim kendime simdi her sigara canim istiyince elleri geliyo gozumun onune icmiyorum . Ama 12 hafta zehirledim ikimizide cok pismanim bunun icin

Aynı şeyi hayal ediyorum onu görmek sigara konusunda bana iyi gelecek .şu Tam anlamıyla hamile olduğumu bile anlamıyor hatta bazen unutuyorum çok fazla belirtim olmuyor çünkü

Ins. birakabilirsin bu arada bi arkadasima doktoru sadece sigara degil egzos dumanida ayni sekilde zararli demis ama icmesine bisey dememis anlamadim
Egzosa ağzımızı mı dayıyoruz, havaya karışıyor illa ki ama sigarayla karşılaştırılması çok saçma,doktor tuhafmış. Sigara içen kişilerin çocukları hastalıklara daha açık oluyor gözlemlediğim.

Bende sigara kullananlardandim iki defa düşük yaptim , sigaranın içinde bulunan bir maddenin kanı yapış yapış hale getirdiği için pıhtılaşma yaptığını ve bu yüzden bebeklerimi kaybettiğimi öğrendim . Şuan 3. Gebeliğimi yaşıyorum 6+3 deyim ogrendigim an bıraktım sigarayı ve ilk defa kalp atışini gördük . Herrrrgun kan sulandırıcı iğne vuruyorum. geçmişin acısı diyelim ama değiyor çekilen acılara . Rabbim tüm hamislerin evlatlarıni kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…