Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nolursun içme nolursun ben de 2 senedir içiyordum, bebek düşünmeye başladık hala içiyordum inanın.
sonra bir arkadaşımın eşi 4-5 gün sonra doğuma gidecekken bebeğini kaybetti ( Allahım korusun senin yavrunu)
doktor sürekli sigarayı bırak bebeğin kalp ritimlerini bozuyor dediği halde içti, pişman olacağın şeyler yapma balım Allah evlat evlat diye ağlatmasın
Ben 27 yaşında 2. Ayımda hamile kaldım sigarayı bırakamadım doktorum en fazla günde 5 tane izin verdi. Hamileliğim gayet iyi geçti ama 2 hafta erken doğum yaptım. Normmuş doğum oldu ama o sancı ile hastanede bile içtim rahatlamak için o derece. Bebeğim 3 kilo doğdu. Ama gayet sağlıklıydı. Şu anda 14 yaşında ve üstün zekalı. Eee tabi sigara içiyorsam ev yoğurdu tükettim suyunu içtim pekmez ile limon tükettim ceviz badem fındık vitamin somon balığı sağlıklı olan ne varsa yaptım. Yani evet sigara zararlı başladığım güne lanet gelsin kaç kez bırakmaya çalıştım olmadı ama sağlıklı beslendikten sonra birden bırakmak yerine az kullanmak bebek için daha iyi. Çünki birden bırakınca metabolizma farklılaşır bu da zararlı bebek için. İçiyorsanız az tüketin ama beslenmenize dikkat edin. Bir öğretmenden sevgiler