Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 7 haftalık hamileyim normalde günde 1 paket sigara içiyordum hamile olduğumu öğrendiğimden beri 0.1 nikotinli sigaradan içiyorum günde 3 tane... Zamanla bırakırız inşallah bende bebeğime bu haksızlığı yaptığım için çok üzülüyorum...
:) anlıyorum seni zamanla inşallah bırakırız.... bi anda tabiki zor
Bende bırakamadim malesef ama günde 5 taneden fazla icmemeye çalışıyorumİnsallah bir once migdemiz bulanir :) bisey sorucam bende 2 gundur bel agrisi basladi sende de oluyor mu bel agrisi?
Ikimiz aynı gidiyoruz:))) o ağrılar normalmis yani korkulacak bi durum yok canım:) bendede geceleri çok yoğun oluyo bulantiBen 5. Haftamin icindeyim belim agriyor arada kasik agrisi da vuruyor.sadece sabah gozumu actigimda bir iki dk lik migde bulantim oluyor ama hic istifra etmedim cok sukur :)
Ikimiz aynı gidiyoruz:))) o ağrılar normalmis yani korkulacak bi durum yok canım:) bendede geceleri çok yoğun oluyo bulanti![]()
bende bırakamadım aynen. günde 30 tane içerdim 10a düşürdüm ama hep sigara aşeriyorum
Inşallah sagsalim alırız cnm:)) benim iştahım çok açıldı az az ama sık sık bişeyler atistiriyorum geceleri bile uykudan uyaniyorum midem kaziniyo resmenKismetse 25 mayisda bebisimizi kucagimiza alicaz :) aseriyormusun peki? Benim canim hic bisey istemiyor yemek yemek bile istemiyorum malesef![]()
bir anda nasıl bırakayım ben oğluma hamileykende günde yarım paket içmiştim oğlan şimdi 12 yaşında kurt gibi. ama her zaman böyle olacak diye bi şart yok10 tane de cok canim ya ama gerci 1ide bir 10u da bir...birakmamiz lazim bebislerimize yazik![]()
Bende gunde 3 yada dort iciyodum fazla değil ama ama simdilik gunde bir tane falan iciyorum onuda birakicam inşallahBen ilk bebegimde 2. Ayda tiksindim kokusuna bile dayanamiyodum.ve oglum 1bucuk yasina gelene kadar hic sigara icmedim. Emzirmeyi kesince basladim.su anda 5 haftanin icindeyim yemek yemekden cok canim sigara istiyor.sanirim bir anda kesmek zorunda kalicam zor olucak ama mecbur..