sigarayı bırakma günlüğüm...(dear diary)

emptychild

Keşkelerle geçen bir ömür
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
494
5
46
Diğer
Dear diary....
Bugün ilk gün. Çok iyi başladım çaktırma. Dün gece bir gazla yarım paket sigarayı parçaladım.( içim acıdı resmen). Ama kararlıyım bu sefer. Kesinlikle tek nefes bile çekmeyeceğim. Şu an iyiyim ama geceye doğru hangi canavara dönerim bilmem. Kilo almayayım diye çekirdek çitlemiyorum da o da fena. Sakız olayıda yok bende. Tamamen yalnızım.

Tebrikler! :)

Başarabilecek gibi duruyorsun. .sende marul salata falan ye . :) Ya da bitki çaylarına asıl ? :)

Dear diary....
Bugün ilk gün. Çok iyi başladım çaktırma. Dün gece bir gazla yarım paket sigarayı parçaladım.( içim acıdı resmen). Ama kararlıyım bu sefer. Kesinlikle tek nefes bile çekmeyeceğim. Şu an iyiyim ama geceye doğru hangi canavara dönerim bilmem. Kilo almayayım diye çekirdek çitlemiyorum da o da fena. Sakız olayıda yok bende. Tamamen yalnızım.

Allah yolunuzu acik etsin.
Isiniz zor bence bol bol sabir cekin ve namaz kilin. Kotu aliskanliklarinizi iyi seyler yaparak yenebilirsiniz.
Ben de zamaninda cok yemek yerdim. Biktim yeter azaltmaliyim dedim sonra cok sukur namaza basldim cok sukur uzun zamandir insan gibi yiyorum ;)
Sizin icin dua edicem.
Kolay gelsin.

Dear diary....

bide kocam böyle gaza gelse keşke. bi bende deneyim demiştim öğrencilik yıllarımda otobüs mola verirken falan tarz duruyo gelmişti:27: :35:
tabi iç iç bişe anlamadım bu ne la dedim ne tat var ne tuz var 1 paketle macerama son verdim .
ayol canıma mı yazık değil.
tebrik ediyorum :46: hiç içme hırs yap

Dear diary....

Devamını okumak isterdim başarılı olabilinmi neler yaşadın bırakırken.

merhaba kızlar ben de bir süre önce sigarayı bıraktım. şimdi çok rahatım ve herkese tavsiye ederim. benim sigarayı bırakma taktiğim şu şekilde, sizlerle paylaşmak istedim. belki birilerinin işine yarar.

ben sigarayı bıraktığım ilk 3 gün günde yaklaşık 20 saat uyudum. 3 gün sonra zaten sigarayı bırakmış olduğunuzdan herşey daha kolay oluyor.

Back
X