Sigarayi birakmaya calisan anne

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Kizlarrr merhaba sizinle bi konuda hislerimi paylasmak istiyorum....
Gecenlerde konu acmistim sigarayi birakmak istiyorum diye ve sizler bana yol gosterdiniz Allah hepinizden razi olsun bikac arkadasta Allen car yontemini yazmisti, simdi birakmak isteyipte yapamayanlar icin konu actim hemde tesekkur icin...kac gun oldugunu saymiyordum ama buraya yazmak icin eski konumun tarihine baktim ve tam 3gun bitmis beynimin yanilsamalara nasil kandigini idrak ettim ve rahatladim arada geliyo tabiki nikotin krizi ozamanda kendime telkin ediyorum ben senden oncede mutluydum diye ve saliyorum dusuncelerimi ....inanin 3 gunde farkedermi? Cigerimden gelen hirilti kesildi ya Allahima cok sukur simdi bu hafta gogus doktoruna gidip koah hastaligim ne durumda ona baktiricam yine haberdar ederim sizi ...Allah hepinizden razi olsun

Daha önce benzer konu açtığım icin ama bdvye açtığım icin ban yemiştim ;) acaba sizde banlanıyor musunuz?
Bu ikinci konunuz aynı yerde merak ettim

Daha önce benzer konu açtığım icin ama bdvye açtığım icin ban yemiştim :KK66: acaba sizde banlanıyor musunuz?
Bu ikinci konunuz aynı yerde merak ettim
Aaa niyeki banlanmayalim ya belki birakmak isteyenlere biraz sebep olurum diye actim

Back
X