Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:dance:evet kıslar kendimi cok iii hissetmeye başladım artık ben de artık sigarayı bırakmayı başardım biliyorum biraz gec oldu ama sonunda başardım ve manevi açıdan içim eskisine göre daha rahat.ve eminim ki bebegim şimdi daha rahat nefes alıp verebiliyor.bunu sizlerin sayesinde başardım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sagolun kıslara.s.a.s.
:dance:evet kıslar kendimi cok iii hissetmeye başladım artık ben de artık sigarayı bırakmayı başardım biliyorum biraz gec oldu ama sonunda başardım ve manevi açıdan içim eskisine göre daha rahat.ve eminim ki bebegim şimdi daha rahat nefes alıp verebiliyor.bunu sizlerin sayesinde başardım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sagolun kıslara.s.a.s.
çok sevindim bende kullanıyordum öğrendiğim gün bıraktım.sakın bir nefes filan çekeyim diye düşünme gün geçtikçe ve bebeğin canlandıkça kendini ve vicdanını daha iyi hissedeceksin.herşey onlar için:dance:evet kıslar kendimi cok iii hissetmeye başladım artık ben de artık sigarayı bırakmayı başardım biliyorum biraz gec oldu ama sonunda başardım ve manevi açıdan içim eskisine göre daha rahat.ve eminim ki bebegim şimdi daha rahat nefes alıp verebiliyor.bunu sizlerin sayesinde başardım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sagolun kıslara.s.a.s.
fazla fazla kilo almaya başlama şimdide , sigarayı bırakınca oyalanmak istersin yiyeceklerle.......