Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm arkadaşlar ben bugün aranıza katıldım.3 yaşında duru adında kızım var,bir süredir yüzünde ufak siğiller çıkıyor.cildiyeye götürdüm ama bişey yapamadılar.doğal yöntemler biliyor musunuz?
Slm arkadaşlar ben bugün aranıza katıldım.3 yaşında duru adında kızım var,bir süredir yüzünde ufak siğiller çıkıyor.cildiyeye götürdüm ama bişey yapamadılar.doğal yöntemler biliyor musunuz?
Merhaba öncelikle geçmiş olsun ilk olarak başlığı gördüm ama farklı bir nedenle gezindiğim için ilgimi çekmedi sonra da döndüm ve bildiğimi yazayım belki faydası olur dedim
Bundan 4 yıl önce elimde bir siğil vardı ben bunu oynadım ve minik minik atarak 6 tane oldu ayrıca saydıkça çoğaldı yada bana öyle geldi ama 2 yıl önce denediğim bir yöntemle ve Rabbimin şifasıyla geçti çok şükür şöyle yaptım yeşil dut ağacının yapraklarını ezdim ve dualı bir şekilde siğilli elime sardım ben iki kez yaptğımı hatırlıyorum sonra unuttum bi gün bide baktımki ellerimde yok olmuş siğiller öncelikle inanmak gerekiyor Rabbim herşeye kadir