Sigorta

Ragin19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2016
217
63
98
34
Hamileliği sırasında sağlık sigortası yaptıranınız var mı bayanlar? Ben yeni öğrendim 5 haftalık hamileyim.sigorta yaptırmak istiyorum hem bana hem bebeğime..bursa da yaşıyorum..yardımcı olur musunuz? :)

Hamileliği sırasında sağlık sigortası yaptıranınız var mı bayanlar? Ben yeni öğrendim 5 haftalık hamileyim.sigorta yaptırmak istiyorum hem bana hem bebeğime..bursa da yaşıyorum..yardımcı olur musunuz? :)
Merhaba benim doğum sigortam vardı onu kullanıyorum

Hamile kaldıktan sonra sigorta yaptıramazsınız, şirketlerin sigorta yapıldıktan sonra bekleme süreleri var çünkü. Yalnızca demir sigortanın hamileyken yapılan bir poliçesi var, o da yaklaşık 1 yıl önce 7000 liraydı. Eğer çok pahalı bir hastane tercih etmeyeceksiniz pek mantıklı değil yani. Bebeğinizi de doğduktan 15-20 gün sonra sigorta yaptırabilirsiniz, ama onun için kendi sigortanız olması lazım önce.

Doğumdan önce bebeğe sigorta olmuyor, doğumdan sonra da bir süre geçmesi gerekiyor ki bazı testler yapılıp bitmiş olsun. O süreden sonra bebek anneden ayrı sigorta ettirilemiyor zaten beraber sigorta ediliyor. Sigortanın gebelikten belirli bir süre önce yaptırılması gerekiyor. Belki hastanelerin paketlerine bakabilirsin.

Merhaba ne yaptiniz acaba ben de 6 haftalık hamileyim ,bursadayim sigorta yaptırdınız mi

Back
X