• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigorta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pembelii11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
565
71
18
Ayın 23unde 2 ay olcak bir iş yerinde çalışıyorum dükkanın karşısında 2.bir dükkan var imalathane orası. Ben her iki tarafta da çalışıyorum zaman zaman her neyse ise girerken işveren 5 10 güne kadar imalathane nin ruhsatı çıkacak oradan gostericem sigortani dedi ben tamam dedim 2 ayım dolacak hala yok sigorta yok bugün söyledim yarım başlayacak muhasebeciye söyledim diyor. Ben bu iki ayın sigorta ödeneğini elden isteyebilir mi? Veya ne yapabilirim? Ne demeliyim? 2 ay gitti nasil olucak mi demeliyim?

Sigorta yapmak isteyen işveren ilk gün yapar seni işe başlatır. Olması gereken etik olan budur.
Aradan 2 ay geçmiş ve seni türlü bahanelerle oyalıyor. Ben yazdıklarından bunu anladım.
O sebeble sen fazla ümitlenme derim.
Bence sen ; eğer sigorta yapmayacaksan onun bedeli kadar maaşının yükseltilmesini isteyerek hamle ve çıkış yap. Biraz gözünü korkut.
Bakalım cevabı ne olacak ?

Ayın 23unde 2 ay olcak bir iş yerinde çalışıyorum dükkanın karşısında 2.bir dükkan var imalathane orası. Ben her iki tarafta da çalışıyorum zaman zaman her neyse ise girerken işveren 5 10 güne kadar imalathane nin ruhsatı çıkacak oradan gostericem sigortani dedi ben tamam dedim 2 ayım dolacak hala yok sigorta yok bugün söyledim yarım başlayacak muhasebeciye söyledim diyor. Ben bu iki ayın sigorta ödeneğini elden isteyebilir mi? Veya ne yapabilirim? Ne demeliyim? 2 ay gitti nasil olucak mi demeliyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X