- 18 Kasım 2018
- 97
- 55
- 88
- Konu Sahibi hayalbekcisi
Doğrudur.zaten bir uzmanın söylediğini öteki uzman onaylamıyor.sonuçta hepimiz en iyisi olsun derdindeyiz umarım neticesi güzel olur.ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna hesabı annemde çok kızıyor:biz sizi böyle mi büyüttük diye.annenin varlığı hali tutumu çocuk çok önemli tabi.iyim kızlar çok teşekkür ederim o gece çok bunalmıştım dertleşmek çok iyi geldi bana♥işe pijamaları çıkarıp saça fon çekmekle başladım bu kadarı bile iyi geldi.kabul ben de dalmıştım kenfimiYorumlara alınmadığınız için rahat rahat yazacağım. Ben almanyada yaşıyorum, mesela burada emzirme için 12 ay tavsiye ediliyor, sonrasında isteyen devam ediyor. Aynı şekilde uyku eğitimi için de farklı bir yaklaşım var.
Ne zamanki mutsuz, eşiyle sorun yaşayan, çocuklu hayatta yorulmuş bir insan gorsem aman çocuk üzülmesin, eksik kalmasın diye 2 yaşına kadar emzirmis aynı odada uyumuş, 2 saat bırakıp eğlenmeye çıkmamış oluyor. Ne zaman ki mutlu, çocuğundan eşinden memnun birisini gorsem, 1 yaşında emzirmeyi bırakmış, 6 ayda ayrı odaya almış, deşarj olmak için çocuğu eşine bırakıp çıkıp gezmiş oluyor. Tabi ki aksi durumlar da olabilir ama yüksek bir oranda bu şekilde gözlemledim. Annenin mutluluğu da çocuk için çok önemli, bir şey size iyi gelmiyorsa kitapta yazıyor diye yapılmak zorunda değil.

Öyle olmalı tabi ama insan bazen hakim olamıyor sinirine.hep ben adım attım sen ben olmaz derler ama oluyor işte bi kere de o anlasın istiyorum ama çok şey gibi anlıyor galiba hayırlısı teşekkürlerZamanla daha iyi olur inşallah. Beklentilerinizi nazik bir dille birbirinize kızmadan anlatırsanız belki daha da iyi olabilir