Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet canım günde 1 tane demir hapı içiyordum onu 2 ye çıkarttı meyve sebze ye bol bol dedi ama benim mide yanması problemim olduğu için nerdeyse hiç bişe yemiyorum
muz ve pekmez cok işe yarıyor ben 32 haftalıkken bebişim 2100gr dı canını sıkma hem ultrason %80 dogru bılgı verır dedı doktorum % 20 yanılma yanılma sansı vardır sen canını sıkma ve sut pekmez muza basla. ben 5500gr dogmus bır bebegım ama dusunun bundan 27 yıl once annem koyde ne bulmusta yemıs ben bıle merak edıyorum bızım gıbı pekmez muz vıtamın hapları nerde ancak bol bol sebze oda tarlada ne olsa onu yıyorlarmıs bırde bolca sut ve yumurta baska bır sey yokmus
arkadaşlar hepinize teşekkürler.bu konuyu açmadan 2 hafta önceydi bebeğimin zayıf olduğunu öğrenişim. o zaman doktor 15 gün geri olduğunu söylemişti.bu hafta gidecektik doktora ama ertelemek zorunda kaldık. bağkur numaramızın çıkmasını bekliyoruz.dua edin bian önce çıksın değilse meraktan benim canım çıkacak biraz daha beklememiz gerekiyor heralde.(bu arada tavsiyelerinize uymaya çalışıyorum bakalım ne olcak)
evet kızlar doktorumu değiştirdim dün bebeğimin hala 2 hafta geriden geldiğini öğrendim.biraz üzüldüm tabi.plasentaya bağlı gelişim geriliğinden şüphelendi doktor. tıp fakültesine birinci hamileliğimdeki doktora yönlendirdi.inş. bişey çıkmaz dua edin ne olur bizim için.gelişim geriliği ile ilgili yazıları okuduğumda hep kötü son görüyorum.bunu ben atlatabilirim sonuçta allah verir allah alır ama 4 yaşında kardeşinin gelişini 4 gözle bekleyen bi oğlum var ona nasıl anlatırım bir yandanda onu düşünüyorum anlayacağınız oğluşlarımı düşünmekten kendimi unuttum bu aralar
arkadaşım canını hiç sıkma bizim akrabamızda birine öle dediler bebeğin hiç yaşamaz çok zayıf ölür bu dediler bebek bir doğdu 4 kilo onun için hiç sıkam canını ultrasonda bebeğin kilosunu falan ölçüyorlar doğru çıkanı hiç görmedim...
kesinlikle dut pekmezini ve kuru üzümü öneririm
pekmezi sulandır şerbet gibi sabah akşam birr bardak iç
köylerdeki kadınlar bunlarla besleniyo ve çok sağlıklı ve kilolu çocuk doğuruyolar
sen doktorun dediğine bakma ya dokktorunu değiştir yada başka bi doktora görün
bakalım başkasıda aynı şeyi söylicekmi
Raabbimin hikmetine biz akıl sır erdiremeyiz
o ne derse o olacak doktorun dediği değil....
teşekkür ederim kızlar ilginizden dolayı.dün akşam bahsettiğim tıp fakültesindeki dr.(prof.) da zayıf olduğunu söyledi.suyu azmış.ve dahada kötüsü plasenta öndeymiş.kanaman olabilir dedi.kanamayı durduramyabiliriz dedi o nedenle pazartesi günü hastaneye yatıyorum.çok korkuyorum.ama daha doğuma zaman var yer değiştiredebilirmiş.böyle bişey yaşadınızmı hiç nolur yardımcı olurmusunuz