arkadaşlar bu sihirli sehpayı ben yeni duyuyorum.netten arastırdım çok bişey bulamadım.orta sehpa gibi duruyor,misafir geleceği zaman yükseliyor açlıyor yemek masası oluyor.kullanıslı gibi geldi.salonuma takım almadığım için masam yok şu anda ama çok ihtiyaç duyuyorum.kullanan varmı aranızda kullanıslımı acaba?
arkadaşlar bu sihirli sehpayı ben yeni duyuyorum.netten arastırdım çok bişey bulamadım.orta sehpa gibi duruyor,misafir geleceği zaman yükseliyor açlıyor yemek masası oluyor.kullanıslı gibi geldi.salonuma takım almadığım için masam yok şu anda ama çok ihtiyaç duyuyorum.kullanan varmı aranızda kullanıslımı acaba?
resmini koyar mısın canımBen kullanıyorum, cok da memnunum.
Evıme gelen mısafırlerıme servıs ıcın sehpayı actıgımda 'n'oluyor yahu' dıye tepkı verıyorlar ılk olarak
Ama herkesın hosuna gıdıyor.
Kısacası tavsıye ederım.
resmini koyar mısın canım
internette satan bir site var.350 tl fiyat yazmışlar. bizde mobilya aksesuarları satışı yapıyoruz. bende mobilyacıları bir danışacağım sizin için . bakalım nasıl fiyatlar çıkıyor.
bilgi alır almaz paylaşırım sizinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?