Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu sihirli sehpa

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

rehnuma14

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
684
13
643
İstanbul
arkadaşlar bu sihirli sehpayı ben yeni duyuyorum.netten arastırdım çok bişey bulamadım.orta sehpa gibi duruyor,misafir geleceği zaman yükseliyor açlıyor yemek masası oluyor.kullanıslı gibi geldi.salonuma takım almadığım için masam yok şu anda ama çok ihtiyaç duyuyorum.kullanan varmı aranızda kullanıslımı acaba?

Sihirli sehpa dediğiniz sanırım içi açılan türlerden. Bu tür bir çalışmalarda mekanizma çok önemlidir ve genelde ucuz mekanizmalar kullanılır bunun için iyi bir profesyonel yardım almanız gerekebilir. Sonrasında 2 ayda fırlayan mekanizmaları düzeltmek için bir masa parası daha verebilirsiniz.

arkadaşlar bu sihirli sehpayı ben yeni duyuyorum.netten arastırdım çok bişey bulamadım.orta sehpa gibi duruyor,misafir geleceği zaman yükseliyor açlıyor yemek masası oluyor.kullanıslı gibi geldi.salonuma takım almadığım için masam yok şu anda ama çok ihtiyaç duyuyorum.kullanan varmı aranızda kullanıslımı acaba?

annemler kullanıyolar we çok memnunlar..tawsiye ederim bende..

internette satan bir site var.350 tl fiyat yazmışlar. bizde mobilya aksesuarları satışı yapıyoruz. bende mobilyacıları bir danışacağım sizin için . bakalım nasıl fiyatlar çıkıyor.
bilgi alır almaz paylaşırım sizinle...

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum, cok da memnunum.
Evıme gelen mısafırlerıme servıs ıcın sehpayı actıgımda 'n'oluyor yahu' dıye tepkı verıyorlar ılk olarak (:
Ama herkesın hosuna gıdıyor.
Kısacası tavsıye ederım.

resmini koyar mısın canım

Cok özur dılerım, mesajını henuz okudugum ıcın yanıt veremedım bugune dek.
Fotograf yuklemesını bılmıyorum sıteye, ama google da aradım buldum.
Adresı vereyım oradan bak, umarım begenırsın ve alırsan memnun kalırsın.
Goruntudekı sehpadan benımkının tek farkı, sehpa ayaklarının bıraz daha kısa ve sehpanın tamamının venge olması.

25383_114501475243032_114418281918018_212052_1308377_n.jpg

Son düzenleme:
bu model gerçekten çok kullanışlı gibi görünüyor ancak mekanizmalı modellerde belli bir zaman sonra çeşitli problemler çıkabiliyor, bence yakından bir incele kalitesi güven veriyorsa öyle al canım.

çok hosuma gıttı kullanıslı gercekten :) paylaşım için tşkler sayenızde bılgılenmıs hatta boyle bi sehpadan haberdar oldum :71:

bak ya ben baktıkça bu modele baktıkça benımde alasım geldı ne yapsam acaba

görüpte alaçagım neresı var

yoksa o siteden alsam mı acaba.

basterziler sitesinden

internette satan bir site var.350 tl fiyat yazmışlar. bizde mobilya aksesuarları satışı yapıyoruz. bende mobilyacıları bir danışacağım sizin için . bakalım nasıl fiyatlar çıkıyor.
bilgi alır almaz paylaşırım sizinle...

Canım, bu mekanizma sistemini nerden temin edebiliriz, eşime gösterdim şayet mekenizmayı ekonomik temin edebilirse üretimini yapabileceğini söyledi............ senden ricam sistemi bulabileceğimiz adresi capadekor@hotmail.com adresine yazmanı rica edeceğim ..........hepimize faydası olacağından eminim :40:

350 lira gercekten pahalı ben inegölden aldım 230 liraya orası mobilya konusunda ii bence ben değişik sey bulmak için hep gidiyorum

arkadaşlar bu mesaj bilgi paylaşım amaçlıdır, evde kullanmadım, eşim o sehpayı satıyor, hiç şikayet almadı, üstelik 3 farklı model ve ölçüde olduğunu biliyorum ,....

Back
X