• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiir dinletisine iki gün kaldı ve ben hastayım

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Arkadaşlar ortalama üç aydır çalıştıgımız şiir dinletisini iki gün sonra sunuyoruz fakat ben çok hastaydım daha tam iyileşmedim bile öksürüyorum ve burnum akıyor ne yapacağımı bilmiyorum daha kıyafetlerim hazır değil saçımı ne yapacağımı bilmiyorum ooof tam hastalıgımın üstüne geldi ne olur yardım edin

1 adet limonu kabukları ile birlikte rondoda iyice ez, iyice suyu çıksın.. bir bardağa al sonra ve yarısına gelecek kadar şeker at içine. sonra da bi dikişte iç.. acayip enerji verici oluyor ve c vitamini deposu.. ben her hasta olduğumda bunu yapar çabucak da iyileşirim.. tabi miden boş olmasın bunu içerken yoksa ağrı yapabilir..
çok çok geçmiş olsun..

1 adet limonu kabukları ile birlikte rondoda iyice ez, iyice suyu çıksın.. bir bardağa al sonra ve yarısına gelecek kadar şeker at içine. sonra da bi dikişte iç.. acayip enerji verici oluyor ve c vitamini deposu.. ben her hasta olduğumda bunu yapar çabucak da iyileşirim.. tabi miden boş olmasın bunu içerken yoksa ağrı yapabilir..
çok çok geçmiş olsun..

bende bunu deneyım guzel bı tarıfe benzıyo

Tarif için sağol canım limonu sık sık deniyorum zaten =) Kıyafetleri hallettik saçlarımıda kırık maşa yada düzleştirmeyi düşünüyorum sadece hastalık kaldı ah buda bir geçse :(çok utangacım zaten bir aksilik çıkarsa rezil olurum

ben tam sınav zamanı hasta olmuştum ailemden uzakta idim o zaman

bana dediler ki
limon sık burnuna gözlerine 1 damla
sonra bol bol limon ye
bende hemen yaptım ertesi gün turp gibiydim:52:

Back
X