- 12 Aralık 2011
- 933
- 2.567
- 333
- Konu Sahibi hayatin_anlami
-
merhaba hanimlar,
2.sinifa giden kizim siir ezberlerken cok zorlaniyor. 4 kitalik siirin 3 kitasini ; 5 kitalik siirin 4 kitasini zor ezberledi. Yani hepsini ezberleyemedi. 2 misra halinde ezberleyip birlestiriyoruz. Her kitada muhakkak bir kelimeyi unutuyor. Ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz?
Yok artık, yuva çocuğu nasıl ezberlesin Istiklal Marşı' nı.Tekrar önemli fakat şiir gerekli mi ? Çok manasiz geliyor bana da ..çocuklara eziyetten başka birşey değil.
Benim kızım da anaokulunda 10 kıtalık istiklal marşını ezberlemişti. Marşımızı tabi ki bilsin ama anaokulundan ne gerek var .boz ortaokulda ezberlemiştik
Şuan 1.sınıf ve 10 kıtasını ezbere okuyor .ezberleyen ezberliyor ,neden şaşırdın? Bütün çocuklar ezberleyebilir o yaşta. Ne verirsen onu almaya çok musaitler çünküYok artık, yuva çocuğu nasıl ezberlesin Istiklal Marşı' nı.
MaşaAllah diyeyim o zamanŞuan 1.sınıf ve 10 kıtasını ezbere okuyor .ezberleyen ezberliyor ,neden şaşırdın? Bütün çocuklar ezberleyebilir o yaşta. Ne verirsen onu almaya çok musaitler çünkü
Teşekkür ederimMaşaAllah diyeyim o zaman
Benim kız biraz tembel galiba, hiç zora gelmiyorTeşekkür ederim
Tembellikle alakası yok ,sıkılıyordur. .benim kızım şok olmuştu ezberleyecegi marşı görünce. Çocuk okumayı bile bilmiyor ,okulda öğretmen ve arkadaşlarıyla, evde de bizimle yüksek sesle okuya okuya öğrendi . Çok kızmıştım öğretmenine , 5 yaşında çocuk 10 kıta marşı nasıl ezberleyecek ,ne gerek var diye ..ezberleyemezse sıkıntı yapmaya gerek yok ,zorlamadan yapabildiği kadar yapsın yeter dedi. Ama benimki inat ,bir haftada 10 kıtayı ezberlediBenim kız biraz tembel galiba, hiç zora gelmiyor
Gerçekten şiir ezberlerken beni çok yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?