ygmuradasln

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2024
15
2
6
24
“2 yıl önce sezaryen doğum yaptım. Bebeğim 3 aylıkken 3 aylık iğne yaptırdım; o günden sonra adetlerim çok sıklaştı (ortalama 15–17 gün aralıklarla). 1 senedir neredeyse gitmediğim devlet özel hastane kalmadı. Herhangi bir sorun olmadığını söyleyip gönderiyorlar. Hormon testlerimi yaptırdım sorun çıkmadı smear ve hpv testlerim yapıldı sonuç temiz. Bundan bir ay önce özelde muayene oldum cyclo progynova diye adet düzenleyici bir ilaç yazdı kullandım ama oda işe yaramadı ilaç bitiminden 21 gün sonunda adet olacağımı söylemişti ama ben 9. Gün adet oldum. İnsülin direnci çıktı ama çokta sorun olmadigini söyledi dahiliye yine matofin ve d vitamini başladı. Ben 15 güne 17 güne bir regl oluyorum. En son 10 Kasım'da eşimle ilişkiye girdikten sonra hafif kahverengi lekelenme geldi ve tekrar adet oldum onun öncesinde 30 Ekim'de olmuştum 12 gün sonra adet oldum tekrardan bugün yine bir devlet hastanesine adetliyken gittim karnimdan ultrasonla baktı kist miyom herhangi bir sorunun yok herşeyin normal deyip Diane 35 21 draje ilaç yazdı hâlâ almadım. Hamile kalmak istiyorum adetlerim ne zaman düzene gireceğini bilmiyorum ama kızım 3 yaşına geldiğinde bir evladım daha olsun istiyorum. Doğal yollara başvurmalı mıyım? Yoksa doktorlarin yazdiği ilaç ile mi başlamalı mıyım? Ama ilaçlar doğum kontrol hapı olduğu için hamile kalmayı zorlaştırıyormuş? Ne yapmalıyım neden oluyor Allah rızası için konu hakkında bilgisi olan varsa bana bir yol göstersin. Artık hamile kalmayı da bir kenara koydum sürekli regl olmak hayatımı ileri düzeyde mahvetti pskolejik olarak çökmüş durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…