• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sık hastalanan bebek

dahadogurmam12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
1.370
400
43
25
16 aylık bir bebeğim var çok sık hastalanıyor yani hasta birisi ortama girmeye Dursun hemen kapıyor ufacık üşüyünce hemen kapıyor elimden geldiğince Tabii ki üşütmemeye çalışıyorum sıkı giydiriyorum Yani demek istediğim bağışıklığı düşük bağışıklığı güçlendirmek için neler yapabilirim D vitamini kullanıyoruz Karadut özü aldım Ondan da veriyorum C vitamini aldırmaya çalışıyorum fakat portakal mandalina yemiyor Bir türlü başka neler yapabilirim balık yağı kullanabilir miyim erken mi ya da Eczaneden alabileceğim bağışıklık güçlendirici bir ilaç değil de takviye var mıdır

Kan değerlerine baktırdın mi ? Ona gore kullanman daha sağlıklı olur. D vit in d3k2 seklinde olmasına dikkat et. Kemik suyu ilik suyu da bağışıklığa iyi geliyor. Ben hastalanacagini hissettiğim dönemlerde udi hindi yagi kullanıyorum cok faydasını gordum

16 aylık bir bebeğim var çok sık hastalanıyor yani hasta birisi ortama girmeye Dursun hemen kapıyor ufacık üşüyünce hemen kapıyor elimden geldiğince Tabii ki üşütmemeye çalışıyorum sıkı giydiriyorum Yani demek istediğim bağışıklığı düşük bağışıklığı güçlendirmek için neler yapabilirim D vitamini kullanıyoruz Karadut özü aldım Ondan da veriyorum C vitamini aldırmaya çalışıyorum fakat portakal mandalina yemiyor Bir türlü başka neler yapabilirim balık yağı kullanabilir miyim erken mi ya da Eczaneden alabileceğim bağışıklık güçlendirici bir ilaç değil de takviye var mıdır
Bebeğiniz erkek mi ?
Daha kuçuk takviye vs için karaciğerini yorarsın bebeğin emziriyorsan eğer bağışıklığı için en etkılısı anne sütü..
Portakal mandalina suyunu içir yemiyorsa .. üstünede çok düşme ne kadar korursan o kadar çok hastalanıyorlar oğlumdan biliyorum bunuda...

Kan değerlerine baktırdın mi ? Ona gore kullanman daha sağlıklı olur. D vit in d3k2 seklinde olmasına dikkat et. Kemik suyu ilik suyu da bağışıklığa iyi geliyor. Ben hastalanacagini hissettiğim dönemlerde udi hindi yagi kullanıyorum cok faydasını gordum
Kan değerleri normal
Udi hindi yağı ne işe yarıyor ilk defa duydum

Bebeğiniz erkek mi ?
Daha kuçuk takviye vs için karaciğerini yorarsın bebeğin emziriyorsan eğer bağışıklığı için en etkılısı anne sütü..
Portakal mandalina suyunu içir yemiyorsa .. üstünede çok düşme ne kadar korursan o kadar çok hastalanıyorlar oğlumdan biliyorum bunuda...
Hayır kız
Suyunu da içmiyor maalesef direk tükürüyor
Zaten çok korumuyorum ama hemen kapıyor o yüzden önlem almak istedim
Maalesef emmeyi 11 aylıkken kendisi bıraktı

Doktor onaylarsa kozalak şurubu bizde ise yarıyor. Bebeğim 20 aylık

Kan değerleri normal
Udi hindi yağı ne işe yarıyor ilk defa duydum
Dogal antibiyotik diye geciyor bitkisel bir yag ben tabistoredan alıyorum İnternet sitesine veya instagram hesabına bakarsan daha detaylı bilgi öğrenebilirsin.
Eger degerleri normalse ekstra takviye vermek mantıklı değil böbrek ve karaciğer icin zararlı.

Kozalak şurubunu nasıl ve ne şekilde, ne kadar kullanıyorsunuz? Benim de böyle doğal önlemlere ıhtıyacım var
Bir çay kaşığı kadar sütüne ekliyorum. Biberona koyup veriyorum. 6 aylık olduğundan beri verdiğim için tadına alışık normalde her bebek bu tadı sevmeyebilir ben kendim bile içtiğimde zorlanıyorum.

yemeklerini olabildiğince sarımsaklı yapmanızı tavsiye ederim.
bağışıklığı zamanla ve hasta oldukça güçlenecek, mümkün olduğunca antibiyotik kullanmamaya çalışın, insanın bağışıklığını en çok düşüren şey maalesef anbiyotik.. aralıklarla probiyotik kullanabilirsiniz. güçlü bağışıklık güçlü bağırsaklarla oluyor, bağırsak sağlığını güçlendirmeye bakın.

Sıkı giydirmenizle alakalı olabilir mi yada fazla sakınmanız biraz toprakla oynasa mesela mikroplardan ne kadar sakinirsak çocuğun vücudu alışık olmadığı için en ufak bi mikropda savaşmayi bilmediği için hastalanıyor

Çinko

Back
X