Kızlar sabah kalktıgımda idrar rengim fazla koyu oluyo bugun çok sık idrara çıkıyorum ama sanırsam su içtiğimden kaynaklı rengi açılıyo ama normal bı idrara sıkma sıklığım yok cok sık çıkıyorum mide ağrım ve bel ağrım var birde bugun sabah çok baş dönmem oldu dün sabah test yaptım erken gebelık ama negatıf cıktı adetim üç gün geçti degışme olasılıgı varmı
Kızlar sabah kalktıgımda idrar rengim fazla koyu oluyo bugun çok sık idrara çıkıyorum ama sanırsam su içtiğimden kaynaklı rengi açılıyo ama normal bı idrara sıkma sıklığım yok cok sık çıkıyorum mide ağrım ve bel ağrım var birde bugun sabah çok baş dönmem oldu dün sabah test yaptım erken gebelık ama negatıf cıktı adetim üç gün geçti degışme olasılıgı varmı
sık ıdrar a cıkmak ıcın kese olusup baskı yapıyo ıdrar torbasına belırtı olarak yazıyor ama daha erken gebelıktekı belırtıden degıl o. karın sısmesı dıyor mısal 15 haftadan once sısmıyor .) gıt bı kan ıdrar tahlılı ver:) enfeksıyon var mı bakarlarken bhcg de baktırırsın. belkı yaanlıs cıkmıstır gec dollenme olduysa gec cııkıcak zaten kanda da ıdrarda da . o yuzden degısebılır sonuc evet. ama sadece gec yumurtlama olmus ve bı kac gune adet olcak da olabılırsın .