sikayet etmelimiym

tatlım büyüden şüpheleniyorsan bunun için çok güzel dualar var bence onları araştır evinde oku bol bol.. onun dışında da mutlu ve huzurlu değilsen, evinde sürekli bu insanlar yüzünden huzursuzluk çıkıyorsa ilerde çocuğun için de iyi bir ortam olmayacağı için elinden geliyorsa ayrıl derim.. ama yine de sen bilirsin..

Yahu doğalgazı eşinizin haberi ile bağlatmadınız mı evinize ne demek kardşeimde doğalgaz yok biz neden bağlatıyoruz sanki habersiz yapıyormuşsun gibi. Ayrıca büyü yapmış olsalar hazır annene gitmişken eşini doldururlar ayırırlardı gidip getirmezlerdi şikayet ederseniz daha kötü olursunuz gözünde iyilikle konuşun anlatın başkaca kötü bir huyu da yokmuş bunlar için yuvanızı yıkmayın. Bir de ailen nasıl 4 aylık bebek için ver eşinin ailesine kal burada diyebiliyor daha ana kuzusu bebek yani bu çok mı doğru. Torunlarını istemeyen bir aile yani.

Zaten ailem arkamda olsaydi ilk hatalarinda bosanirdm ama şimdi bu durumdayken yani isim gücüm yokken ki olacak ilerde insalla boşanmak demek kizimdan ayrilmam demek ama KV ve gorumcelerin yaptıklarini da hazmedemiyorm ellerinden geldikçe yuvamin benle kocamin arasini bozmaya calisiyolqr sadece bu durumu nazil duzeltebilirm fikirlerinizi almak istiyorum ben goruyorm etrafumda kendilerini kocasinin gozune sokup arkadan kendi dediklerini yapiyolar bu durumda şimdilik bosanamam lutfen yardım bende kocamin gözüne girmek istiyorm:KK42::cry:

Lutfeeeeeeeen yardimlarinizi bekliyorum anlatacak bi ablam yada kizkardesm yok annem desen konuyu actigm gibi bosan diyo siz ablalarmdan fikir alm:KK19:ak istiyomo
.

post: 38741341, member: 47525"]Hem de dört aylık bebeği ayıracaklar annesinden.
Hem de kendi torunlarını..
Bunu okuduktan sonra bana da eşinin ailesinin yaptıkları daha vicdansız değil.[/QUOTE]
Bende artik oyle dusunuyorm ailemi savunmak bosuna

Bence eşinle onların bulunduğu aynı ortamda bunu dile getir ama şikayet gibi değil
Örneğin evimize doğalgaz bağlandı ya ablana da en kısa sürede bağlansa keşke görümcen çok üzülüyor de bırak... Ondan sonrasını bırak kocanla görümcene.
Eşine de ailesini şikayet etme zaten şimdiye kadar bişey elde edememişin şimdiden sonra da edemeyeceksin

Eşime bir aksam götürüp ona da bağlar geçenlerde camasir makinesi bozuldu Esim ona aldi fakir cocuklari küçük diye TM yardım etsinde bir değil iki değil kadın sürekli bizden yeme derdinde sorun cikarsam yapma desen dünya gormems bencil oluyorm E="ordanburdanbirisi, post: 38799290, member: 634471"]Bence eşinle onların bulunduğu aynı ortamda bunu dile getir ama şikayet gibi değil
Örneğin evimize doğalgaz bağlandı ya ablana da en kısa sürede bağlansa keşke görümcen çok üzülüyor de bırak... Ondan sonrasını bırak kocanla görümcene.
Eşine de ailesini şikayet etme zaten şimdiye kadar bişey elde edememişin şimdiden sonra da edemeyeceksin[/QUOTE]
Esime

Back
X