- Emoji Skoru
- 39
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi introvertfeels
Şikayet varda burnumu görselli şekilde paylaşmayı düşünüyorum daha önce paylaşan var mı ve sonrasında ne oldu bilgi verirse memnun olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bugun önce doktoruma sonrada google yorumlara yazdım canım yakında şikayet varada yazacağım küfür hareket senin lehine kullanabilceği bişey olmadan yazarsan bu deneyim paylaşımı oluyormuş oyüzden sorun teşkil etmez diye öğrendim ben
google yorumlara direk kendi isminin altına yazıyoruz ya şikayet var da ismini mecbur ben yazacağım ozaman adımı kötülüyor diyebilirmi?Google yorumu kaldirtiyorlar. Sikayervara yazin. Oradan kaldirilmiyor
diyemez sitenin amaci sikayet belirtmekgoogle yorumlara direk kendi isminin altına yazıyoruz ya şikayet var da ismini mecbur ben yazacağım ozaman adımı kötülüyor diyebilirmi?
tamam canim cok sagolun en kisa zamanda orayada yazacagim benim daha 2ay bile olmadi ama bendeki odem vs degil odem inse nolacak yemru yumru bir burun ucu ucgen burun delikleri odem inse sanki bunlar degisecek sanki o gozuken kikirdak cikintisi gececek yorumumada boyle yazdim erken donem deyip çıkmasınlar diyediyemez sitenin amaci sikayet belirtmek
ya ama şikayetimiz çözülürse geri silemiyoruz galiba yorumları ben fotografla yapmak istiyorum yorum ama bir zaman sonra fotograflarımın orda durmasından rahatsız olup silemem diye korkuyorumŞikayet varı çok ciddiye alıyorlar ben çoğu şikayetimi ordan çözdüm![]()
O kadar bilmiyorum gozlerinizi kapatin veya iletişime geçersiniz fotolarımı kaldırin diye bide ilk fotosuz açın isterlerse ozellikle atarsinizya ama şikayetimiz çözülürse geri silemiyoruz galiba yorumları ben fotografla yapmak istiyorum yorum ama bir zaman sonra fotograflarımın orda durmasından rahatsız olup silemem diye korkuyorum
ya ama şikayetimiz çözülürse geri silemiyoruz galiba yorumları ben fotografla yapmak istiyorum yorum ama bir zaman sonra fotograflarımın orda durmasından rahatsız olup silemem diye korkuyorum