Şikayetçi öğretmen

Allah allah nasıl yani kartlar eğer onlara aitse alsınlar akşam evlerine götürsünler oynayacakları zaman getirsinler. Devletin malı oradaki tum çocukların hakkı. Zarar vermemissiniz sıraya koymamissiniz sadece. Ne kendinizi ne de kendi çocuklarınızı ezdirmeyin derim ben. Onların öğretmeni olmanız onların şanssızlığı olmasın lütfen onlar için bir fırsat olsun.
Asla öğrencim ve velilerimi çok seviyorumm onlar için herşeye uğraşırım bundan sonra dışarıdan laflara kulağımı kapatıp beni cidden kıran olunca da hakkımı savuncam

Daha neler neler o çocuklar onları nasıl yapıyordu aklım almadi .bebekler herşey bir sıraya gore.buyuk bloklar renklere göre falan.laf etmesin diye herşeyi ben yapmaya çalıştım ben bile beceremedim
Ya valla canım tuhaflıklarla uğraşmak en zor şey bırakın çocuklar nasıl mutluysa öyle yapsınlar

Ezdirme kendini ya, madem kullanılmasını istemiyor, ona göre bir yere koysaydı.
Çocuk gibi bunun için şikayet etmesi de şaka gibi.
Bence bu kadar kibar olma, alındığını ve şikayet etmesi için geçerli bir sebep göremediğini söyle. Bu şekilde iletişim kuramayız de.
Diğer yandan ben anasınıfı öğretmeni olsam, sınıf ortak kullanılsın veya kullanılmasın oyuncakları vs her şeyi düzenli sıralı bırakmaya dikkat ederim. Oyun kartı ne oluyor bilmiyorum ama bunları düzenli sıralı bırakabilirsiniz oyun bitince. Benim özen gösterdiğim bir şeyi başkası bozup bıraksa yani bulduğu gibi bırakmasa rahatsız olurum. Ama bunun yolu gidip idareye şikayet etmek değil. Gidersin diğer öğretmene, biz böyle düzen kurmuştuk siz ne düşünüyorsunuz, neler önerirsiniz, nelere dikkat edelim vs konuşulabilir.
Canım benim bozduğumuzun farkında olsak geri düzeltirdik ne yapmış nasıl yapmış anlatmıyor ki. Ortama hiç alışamadım yardım etmek yerine dışlıyorlar sanki çok canımı sıktılar

Bilseydin o kartlarla çocukların oynamasına izin vermeyecek miydin? O kartlar oyuncak değil mi? Niye 1 hafta uğraşıp oyuncakları düzenliyor bu öğretmen onu anlamadım. Çok mu vakti varmış? Bence sizhaksoz değilsiniz.

Burada bir veli öğretmen ile konuşmadan gidip idareye şikayet edince kıyameti kopariyoruz. Öğretmen sizinle konuşmadan sizi nasıl şikayet edebilir.
Hocam valla on beş dk da düzenledim :)

Bugün düzenledim konuştuk ve resmen yeni gelen dışlanan öğretmen muamelesi gördüm başka bi hoca da neymiş bu okulda kurallar varmış ben de tamam mesaj alındı merak etmeyin dedim. Öyle bir soğudum ki seneye görevlendirme istemeyi düşünüyorum zaten kendi memleketimdeyim insanı nasıl soğutuyorlar artık hocalarla herhangi bi etkinliğe katılmayı düşünmüyorum.
Her okulda vardır böyle tipler
Ama sen kendini ezdirme onların yaptığı çok ayıp sana ulaşmak yerine idare taşımışlar olayı
Bunlar nerdeyse muhakkik isteyeceklermis :KK70:

Back
X