sıkıcı flort asamasi

ocneba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
19
3
1
33
Arkadasimin sozlusunun kuzeniyle konusuyorum cocuk beni gormus numarami felan almis mesj atti iste tanimayi cok istiyormus fln filan bnde ilk kabl etmesm snra tekrar yazdi arkadaslarimn yogun istegi uzerine konusuyorum ,
Neden konusmak istemiyorum bolumune gelirsek daha bir ay once yasadigin hayal kirikligi ,kisaca bahsetmem gerekirse beni sevdigini soyleyen adam gitti baskasiyla nisanlandi, neyse iste korkuyorum sevmekten ,birinin beni sevecegine inanmiyorum.bu cocuk nasl biri bilmiyorum ama benimle bulusmak istiyor ve daha ilk haftadan iltifatlar felan cok samimi gelmedi ne yapmaliyim

zaten iki secenegin var: Ya civi civiyi söker diyip, herhangi bir beklenti olmadan görüseceksin yada gercekten istemiyorsan acik olup söyleyeceksin. Ne gibi iltifatlar ediyorki de samimi gelmiyor

zaten iki secenegin var: Ya civi civiyi söker diyip, herhangi bir beklenti olmadan görüseceksin yada gercekten istemiyorsan acik olup söyleyeceksin. Ne gibi iltifatlar ediyorki de samimi gelmiyor
Dun whatsap durumunu hastayim sana ?? Yapmis ,bnde sordm kime diye .bna yazdigini soyledi,yani bir hafta konustugu kisiye ne hissedebilir

Dun whatsap durumunu hastayim sana ?? Yapmis ,bnde sordm kime diye .bna yazdigini soyledi,yani bir hafta konustugu kisiye ne hissedebilir

hm banada samimi gelmedi simdi ama. Hoslanabilir, etkilenebilirsin tabide (yüzyüze görüstünüzmü?) bu biraz ayarsiz olmus. Icine sinmiyorsa görümse bence

hm banada samimi gelmedi simdi ama. Hoslanabilir, etkilenebilirsin tabide (yüzyüze görüstünüzmü?) bu biraz ayarsiz olmus. Icine sinmiyorsa görümse bence
Yok hic gorusmedik sadece bir iki kez birbirinizi gorduk ama konusmadik ,bencede gorusmemem en uygunu :)

samimi gelmediyse reddet bence..
bir kaç gün önce benimde başıma geldi ben samimi bulmadım ve istemedim kendisini,istemiyorsan olmaz yani ;)
nişanlından yeni ayrıldıysan biraz kafanı dinlemeni öneririm,hemen yeni bir ilişkiye başlama.

Samimiyetsiz insanları sevmiyorum ya ! Ne bu vıcık vıcık İltifatlar az agır ol,Kalıbının adamı ol ne bu yahuuu Cıvık Erkeklerden çektigimiz pufff:KK14::mad::KK47:

Back
X