• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıkıldım artik kayinvaldemin.yaptiklarindan

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
Selam.kizlar canim sıkkin herkesin kayinvaldesi boylemi bilmiyorum kayi.valdeme.yakin oturuyorum 2 gunde.bir kesin.gorurum.kayinvaldemi bazende hergun.gorusuruz.mesala bi hafta 4 gece birlikdeydik.ecimede gelirler yemegede cagiririm.annemler ise bana gelmeZler kendileri cagirir.haftada birgun giderim.yemegimi.yer hemen.kalkariz esim. 1.saat bile.oturmaz toplasan.neuse uzatmim.kayinvaldemde yemege cagirir sabahdan.cagirir giderim ama otur.otur.sıkılim.kayinvaldemde bini.anlamiy zaten.hergun gorusum bide herseye karisir ben.bana annem dahi.karismasini.istemem sıkıyor bazen yeni.dogum yaptim evladima takilan.altinlari.bile.kendi.aldi.esime verdi ben.annesiyim sanki.icinden alacagim bana guvenmiyor biryere gidecegim.kendi.karar veriyor ne takacagima benim adima gidip.milleti.goruyor sıkiyor.beni.ben 31 yasinda.4 yillik.universite okumua biriyim birseyinde kararini.kendim.vermek.istiyorum.ama heraeyime karisiyor.sıkıldım artik

Resmen dur-kalk yaparak okudum cümle ortası kullandığınız gereksiz noktalar yüzünden.

4 yıllık üniversite çok da işe yaramamış sanki.

Sorununuza yorumum;

Ne kadar ekmek o kadar köfte. Eşiniz ailenize ne kadar vakit ayırıyorsa siz de kv o kadar ayırın.

Her lafına da yapıştırın cevabı.

"Kendi çocuğumun altınına sahip çıkamayacak insan mıyım ben!" diye basın yaygarayı.

Ama ben sizde o ışığı göremedim, anca burada şikayetlenecek gibisiniz.

Normalde yazıyı pek takmam ama üni mezunu böyle mi yazar? Hadi noktalı noktasız harfleri, paragrafı geçtim, noktalar bile enteresan yerde.

Neyse konuna gelince bu kadar sık gitmeyi bırak ve size karışmak istediğinde saygı çerçevesinde cevabınızı verin.

Gittiğiniz zaman da akşam yemeğine yakın gidin, sabahtan değil.

içim şişti okurken... Noktalardan okunmuyor,yoruyor o ayrı ama madem 31 yaşında bir annesiniz ağırlığınızı koyun. Altınları almasına,sizin adınıza bir şeyler yapmasına izin vermeyin. Gereken yerde cevabını verin,sonrasında başınız ağırmasın.

Yetişkin bir kadın kendini savunamıyorsa biz ne yapabiliriz ki. Biz ne desek boş, ezdirmeyin kendinizi.

Gitmeyin istemediğiniz yere, saçınızdan çekip götürçek değil ya.

Selam.kizlar canim sıkkin herkesin kayinvaldesi boylemi bilmiyorum kayi.valdeme.yakin oturuyorum 2 gunde.bir kesin.gorurum.kayinvaldemi bazende hergun.gorusuruz.mesala bi hafta 4 gece birlikdeydik.ecimede gelirler yemegede cagiririm.annemler ise bana gelmeZler kendileri cagirir.haftada birgun giderim.yemegimi.yer hemen.kalkariz esim. 1.saat bile.oturmaz toplasan.neuse uzatmim.kayinvaldemde yemege cagirir sabahdan.cagirir giderim ama otur.otur.sıkılim.kayinvaldemde bini.anlamiy zaten.hergun gorusum bide herseye karisir ben.bana annem dahi.karismasini.istemem sıkıyor bazen yeni.dogum yaptim evladima takilan.altinlari.bile.kendi.aldi.esime verdi ben.annesiyim sanki.icinden alacagim bana guvenmiyor biryere gidecegim.kendi.karar veriyor ne takacagima benim adima gidip.milleti.goruyor sıkiyor.beni.ben 31 yasinda.4 yillik.universite okumua biriyim birseyinde kararini.kendim.vermek.istiyorum.ama heraeyime karisiyor.sıkıldım artik
Bu nasıl bir yazım hatalarıyla dolu bir yazıdır. Allahtan bizler de 4 yıllık okumuşuz da anlıyoruz :))) tepkinizi koyun mevzu 3-5 altın değil sizin yok sayılmanız. Artık siz de bir annesiniz. İstemiyorsanız gitmeyin ve açıkça söyleyin.

Yazinizdan da anlasildigi uzere kendinizi ifade etmenizde sikinti var. Kv yaptiklarina siz cevabini vereceksiniz. Esinizden destek beklemeyin kendi isinizi halledin.

Nasil bir yazi yazmissiniz oyle..
Konuya gelirsek annenize neden haftada 1 de kv.nize haftada 4 gun gittiginizi ya da iki gunde bir gorustugunuzu anlayamadim..
Demek ki siz de de heves var ki bu kadar sik gorusuyorsunuz ..
istemeyen gorusmez bence ya, bir mesafe koyar da bu kadar sik gitmez.. bir de sabahtan gidiyorum da cok sikiliyorum demissiniz , niye hayir demeyi bilmiyorsunuz.. yapmak istemediginiz birseyi neden zorla size yaptirilmasina izin veriyorsunuz..
ayaklariniz saglam bassin biraz, agirliginizi koysaymissiniz en basindan boyle olmazmis...yine de gec kalmis sayilmazsiniz..

Bu kadar yüz vermeseydin sende başından. Ne münasebet çocuğunun altınlarına kadar almak falan. Bu kadar silik olmayın yahu

Kizlar ben de konu sahibi için bu nasil üniversite mezunu dedim ama aklima geldi; inanin doktora yapan akademisyen bir arkadasim da aynen bu şekilde yaziyor.

Yalniz yazim yanlisindan cok şuna sasiriyorum... Nasil eğitimli biri gidip kaynananin emirleri altında yaşar? Bir erkek için değer mi?? Eşin seni seviyorsa yaninda olsun ve o gorussun ailesi ile. Siz görüşmek zorunda değilsiniz bence.

Sizi kolunuzdan tutup zorla mi evine getiriyor kayinvalideniz? Musait degilim diyeceksiniz alt tarafi yahu.

Noktalara gelince es vererek okumusum.kendi kendime guldum.bence yasi kucuk buyuk yaziyor ki oyle muamele yapalim
Aslinda yasla sunla bunla ilgisi yok
Tavrin net olacak.insanlar iyi niyetten anlamiyorlar.kullanmaya bayiliyorlar.ben de iyi niyetliydim.bu sene dur dedim ama dogum yapinca kesin ayni vicik vicik olmaya calisacaklar.ben de olmamaya calisicam.bazen karsindaki yuzsuz olunca kotu olmak istemiyorsun.biz hayir demeyi ogrendik ama israr etmeleri bitmez.laflari da bitmez.

Esin ne diyo bu duruma gerçi benim için ne dediği pek önemli olmazdı aslında.gerektigi yerde cevabını vereceksin çağırdığında isim var erken gelemem diceksin yemeği yedin mi bir saat durmicaksin ki esin de anlaşın ne yaptığını kavgaysa kavga valla ben ezdirmem kendini 30 yaşında koskoca kadınsın ne akla hizmet izin veriyorsunuz bunlara gerçi sizdede suç var ama laftan analamayincada ne yapsan boş olur böyle insan karşısında

Back
X