- 28 Şubat 2017
- 317
- 197
- 18
- 35
- Konu Sahibi Annelikkutsaldir
-
annen haklı al çocuğu gezmerhaba sevgılı kız kardeslerım Doğuda esımın tayını gereği bulunuyoruz 11 aylık oglum var ıkı aıledende uzağım. Annemler yanıma geldıler 3 4 haftadr . Annemler burda dıye kv dert edıyor bunu bılıyorum . Esıme bıseyler söylüyor kı eşimde bızımkıler de gelsın dıyor tamam gelsım gelmesıne de bız evlenmeden önce esım burdayken gelmıs esımle kalmış esımın babası Antalya da kalmıs yapışmış bı nevı benımkıne burda da çevre edınmıs. Bır kere geldı eve cagırmadıgo ınsan kalmadı çocuk küçük temızlık yedırme ıcırme ben yaptım . Benım annem geldıgınde herşeyime yardım etti . Ama o yük oluyor . Burdakı kadınlara ben gıtmıyorum görüşmüyorum da ne dıye o gelınce yapayım bıseyler. Bıde evcımen bırıyım esıme kendı gıbı senıde eve tıktı dıyomus ucretsız ızındeyım. Çocuk ev canım cıkıyor . Annem kendını yıpratma al çocuğu gez dıyor haklıda.bu kv nın gelmesıne de ıstemıyorum ne yapsam bılemedım
yapışmış benimkine dediğğiniz . kayınpederiniz mi.merhaba sevgılı kız kardeslerım Doğuda esımın tayını gereği bulunuyoruz 11 aylık oglum var ıkı aıledende uzağım. Annemler yanıma geldıler 3 4 haftadr . Annemler burda dıye kv dert edıyor bunu bılıyorum . Esıme bıseyler söylüyor kı eşimde bızımkıler de gelsın dıyor tamam gelsım gelmesıne de bız evlenmeden önce esım burdayken gelmıs esımle kalmış esımın babası Antalya da kalmıs yapışmış bı nevı benımkıne burda da çevre edınmıs. Bır kere geldı eve cagırmadıgo ınsan kalmadı çocuk küçük temızlık yedırme ıcırme ben yaptım . Benım annem geldıgınde herşeyime yardım etti . Ama o yük oluyor . Burdakı kadınlara ben gıtmıyorum görüşmüyorum da ne dıye o gelınce yapayım bıseyler. Bıde evcımen bırıyım esıme kendı gıbı senıde eve tıktı dıyomus ucretsız ızındeyım. Çocuk ev canım cıkıyor . Annem kendını yıpratma al çocuğu gez dıyor haklıda.bu kv nın gelmesıne de ıstemıyorum ne yapsam bılemedım
Gelıyor 1 ay kalıyor o da ama burnumdan gelıyorGelince ne kadar kaliyor?
Sonucta senin ailen gibi onlarin da gelmesi hakki yani.
Annenler gelmesin dediginde eşin farkli anlayacaktir eminim. Kayinvaliden geldiginde nasil idare edebilirim diye dusunmen daha mantikli bence. Misafir geleceginde anne cocuk durmuyor evi süpürür müsün yada anne bi kurabiye yapabilir misin bebegin altini degistircem falan diye kaynanana iş yaptir. Belki o da misafir cagirmak istemez boyle olunca.
Ev işlerinde yardim etmesi icin de bebegini bahane et hele emiyorsa daha iyi olur emzircem de al odana götür ona da şunu yapar misin anne de.
Benden oncesı banane ama alıskanlık halıne gelmıs süreklı gelmek ıstıyoryapışmış benimkine dediğğiniz . kayınpederiniz mi.
oğluna mı yapışmış.
çok cirkin söylemler .
oğlu ile kalmış . oğlu memnun kendi memnun . size ne . sizden önce üstelik .
kayınvalide yok mu.Benden oncesı banane ama alıskanlık halıne gelmıs süreklı gelmek ıstıyor
Sizin aileniz gelip kalıyorsa uzak memleketten eşinizin ailesi de gelip kalabilir orası sizin evinizse eşinizin de evi eşiniz sizin ailenizi istemese ne düşünürdünüz.merhaba sevgılı kız kardeslerım Doğuda esımın tayını gereği bulunuyoruz 11 aylık oglum var ıkı aıledende uzağım. Annemler yanıma geldıler 3 4 haftadr . Annemler burda dıye kv dert edıyor bunu bılıyorum . Esıme bıseyler söylüyor kı eşimde bızımkıler de gelsın dıyor tamam gelsım gelmesıne de bız evlenmeden önce esım burdayken gelmıs esımle kalmış esımın babası Antalya da kalmıs yapışmış bı nevı benımkıne burda da çevre edınmıs. Bır kere geldı eve cagırmadıgo ınsan kalmadı çocuk küçük temızlık yedırme ıcırme ben yaptım . Benım annem geldıgınde herşeyime yardım etti . Ama o yük oluyor . Burdakı kadınlara ben gıtmıyorum görüşmüyorum da ne dıye o gelınce yapayım bıseyler. Bıde evcımen bırıyım esıme kendı gıbı senıde eve tıktı dıyomus ucretsız ızındeyım. Çocuk ev canım cıkıyor . Annem kendını yıpratma al çocuğu gez dıyor haklıda.bu kv nın gelmesıne de ıstemıyorum ne yapsam bılemedım
Ben rahat edemıyoruöm eve gelen boru olunca ama dedıgın gıbı okkalı bı laf lazımCanim yorumlarin cogunda gordugun uzere annen gelip 1 ay kaliyorsa kv de gelip kalacak o kisimda problem yok yalniz senin ogrenmen gereken sey su; kv geldiginde nasil ortada pervane olunmaz, misafir agirlarken nasil parmak kimildatilmaz ve anneye is yaptirildigi gibi nasil kv'ye de yaptirilir. Bunlari becerirsen hic sorun kalmaz.
Bir de kocan anneme niye hizmet etmiyorsun dediginde suratina yapistiracak okkali bir laf edebilmen lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?