Sıkıldım ve Bunaldım. Kotu Hava Sartlari, Saglik Problemleri, Okul...

avrasya

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2011
648
88
298
Selam hanimlar.
Kardan dolayi eve cakildim gunlerdir. Bugun kendimi lahana gibi posetlere sarip markete gittim ve gunlerdir ilk kez bir insan yuzu gordum. Dagin basi bir yerde yalniz oturuyorum, ailem uzakta.
Derslerimden kaldim, okulum uzadi, aileme soylemedim.
Cok kiloluyum, neredeyse seker hastaligina ve daha kimbilir nelere donmek uzere. 5 kilo veriyorum sonra gozum donuyor...
Boyle iste, radyodan baska ses cikaran bisi yok cevremde, telefon ettim universitede kizlara, acan olmadi. Sıkıntımı sizle paylasayim dedim ben de.
Corba yaptim, tek basima yemek hic guzel degil.
Evlerinizin ailelerinizin kiymetini bilin. Gunun ana fikrini belirtmis olayim :)

Selam hanimlar.
Kardan dolayi eve cakildim gunlerdir. Bugun kendimi lahana gibi posetlere sarip markete gittim ve gunlerdir ilk kez bir insan yuzu gordum. Dagin basi bir yerde yalniz oturuyorum, ailem uzakta.
Derslerimden kaldim, okulum uzadi, aileme soylemedim.
Cok kiloluyum, neredeyse seker hastaligina ve daha kimbilir nelere donmek uzere. 5 kilo veriyorum sonra gozum donuyor...
Boyle iste, radyodan baska ses cikaran bisi yok cevremde, telefon ettim universitede kizlara, acan olmadi. Sıkıntımı sizle paylasayim dedim ben de.
Corba yaptim, tek basima yemek hic guzel degil.
Evlerinizin ailelerinizin kiymetini bilin. Gunun ana fikrini belirtmis olayim :)

canını sıkma canım vakti gelince herşey yoluna girer:34:

Günlerdir dışarı çıkamıyorsunuz hava kötü insan yüzü göremediniz diye sıkılıp bunaldığınızı söylüyorsunuz. Böyle basit şeyler için lütfen canınızı sıkmayın.
Bende 2009 yılından beri evden dışarı çıkamıyorum şimdi 2012 yılındayız halen evdeyim üstelik oksijen desteksiz adım atamıyorum akciğer nakli bekliyorum
ve sizin gibi hanımların böyle saçma şeyleri büyütüp birde buraya yazmanız ancak bizim gibi çaresizlere hakaret gibi geliyor inanın çok üzgünüm ve de sinirliyim
asıl sizler hayatınızın kıymetini bilinki günler sonra insan yüzü görebiliyorsunuz biz onuda yapamıyoruz!:43:

Günlerdir dışarı çıkamıyorsunuz hava kötü insan yüzü göremediniz diye sıkılıp bunaldığınızı söylüyorsunuz. Böyle basit şeyler için lütfen canınızı sıkmayın.
Bende 2009 yılından beri evden dışarı çıkamıyorum şimdi 2012 yılındayız halen evdeyim üstelik oksijen desteksiz adım atamıyorum akciğer nakli bekliyorum
ve sizin gibi hanımların böyle saçma şeyleri büyütüp birde buraya yazmanız ancak bizim gibi çaresizlere hakaret gibi geliyor inanın çok üzgünüm ve de sinirliyim
asıl sizler hayatınızın kıymetini bilinki günler sonra insan yüzü görebiliyorsunuz biz onuda yapamıyoruz!:43:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46: çok güzel yazmışsınız allah şifa versin inş. size.şükretmemiz gereken yerde şikayetçiyiz hep

Ama burda beraberiz:)
Konusmasak da birbirimzle alakadar olabiliyoruz.
Bunu da yapamayanlar var.
Boyle dusunursek, iyice dibe gideriz.
Aman yapmayin boyle.
Rabbim dermansiz dert vermesin.
Konu sahibesi arkadasim cok dogru yapmis.

eylulbugum, maalesef ne kadar empati de kurmaya calissak.. basarili olamayiz.
Rabbim yardimciniz olsun.

eylul hanim durumunuza uzuldum, haklisiniz insanin sukretmesi lazim ama aslinda benim sikayetci oldugum durum disari cikamamaktan daha cok yalnizlik, ben de 2 yildir yalniz yasiyorum, ailemden 7 yildir uzaktayim, sizin de sevdikleriniz yaninizdadir siz de ona sukredin. Allah sifa versin.
En buyuk dert benimki veya benimki cok buyuk bir dert cok onemli diye bir iddiam yok sadece paylasmak istedim.

Ama burda beraberiz:)
Konusmasak da birbirimzle alakadar olabiliyoruz.
Bunu da yapamayanlar var.
Boyle dusunursek, iyice dibe gideriz.
Aman yapmayin boyle.
Rabbim dermansiz dert vermesin.
Konu sahibesi arkadasim cok dogru yapmis.

eylulbugum, maalesef ne kadar empati de kurmaya calissak.. basarili olamayiz.
Rabbim yardimciniz olsun.

size katiliyorum sitenin amaci da bu degil mi zaten? Paylasmak ve dertleri azaltmak?

avrasya , evet benim yanımda annem var çok şükür o benim en büyük desteğim,aslında benim yazdıklarımdan sonra kendi adına sevinmen gerekirdi sana samimi olarak bişey sorucam çalışıyomusun, evde boş zamanlarında nasıl oyalanıyosun?

avrasya , evet benim yanımda annem var çok şükür o benim en büyük desteğim,aslında benim yazdıklarımdan sonra kendi adına sevinmen gerekirdi sana samimi olarak bişey sorucam çalışıyomusun, evde boş zamanlarında nasıl oyalanıyosun?

yuksek lisans yapiyorum.
Bos zamanlarimda film izliyorum veya internette oyalaniyorum.

yuksek lisans yapiyorum.
Bos zamanlarimda film izliyorum veya internette oyalaniyorum.

ne güzel ya ben sana daha ne diyim yüksek lisans yapıyomuşsun ,ben iki kez üniversiteye girdim ikisindede hastalığım yüzünden yarım kaldı en sonunda eve bağladım
herşeyim var ama sağlığım yok dolap dolusu kıyafetim,ayakkabım var onlar bana bakıyo ben onlara kavuşamıyoruz bir türlü sabırla bekliyorum...
beni yanlış anlama lütfen sana tartışmak için cevap yazmadım sadece küçük şeyleri dert etme diyorum hoşçakal :)

ne güzel ya ben sana daha ne diyim yüksek lisans yapıyomuşsun ,ben iki kez üniversiteye girdim ikisindede hastalığım yüzünden yarım kaldı en sonunda eve bağladım
herşeyim var ama sağlığım yok dolap dolusu kıyafetim,ayakkabım var onlar bana bakıyo ben onlara kavuşamıyoruz bir türlü sabırla bekliyorum...
beni yanlış anlama lütfen sana tartışmak için cevap yazmadım sadece küçük şeyleri dert etme diyorum hoşçakal :)

dogru canim kafaya takmamak gerekeni yapmak lazim. Umarim sana da uygun donor bulunur kaldigin yerden devam edersin okuluna da. Sen de hoscakal.

Avrasya; diyet günlüklerinden takip ediyordum canım seni.
Ben o zaman senden saha çok ilham almıştım.
Şartlarım çok güzel çok heveslendim diyordun.
Bence kötü hava şartlarından yola çıkarak bozma moralini.
Yaza az kaldı. Biraz daha gayret et.
Hem boş zamanın varsa işe girsene tatlım. Ya da home ofis işler de olabilir.

Avrasya; diyet günlüklerinden takip ediyordum canım seni.
Ben o zaman senden saha çok ilham almıştım.
Şartlarım çok güzel çok heveslendim diyordun.
Bence kötü hava şartlarından yola çıkarak bozma moralini.
Yaza az kaldı. Biraz daha gayret et.
Hem boş zamanın varsa işe girsene tatlım. Ya da home ofis işler de olabilir.

dogru yine eski spor diyet dzuenine donsem kendimi iyi hissedicem aslinda. Spor salonuna gideyim dedim gecen gun yariyoldan geri dondum ama zaten 15 gune duzelir.

Bos zamanim olmamali iste tatlim aslinda. Okuldan bos kalan zamanlari sporla degerlendirmeliyim.
Motive olduysam ne mutlu yakinda yine gun gun yaptiklarimi yazicam. Seni de takip edeyim ;)

Back
X