Sıkıldım...

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.498
798
Evet kendimden sıkıldım.
Çok ağdalı yazı yazacak mecalim yok maalesef bugün.
Bitkin ,bitik,yorgun,bunalmış hatta ve hatta bitmiş hissediyorum .
Psikologları sevmiyorum kliselesmis önerilerle gelicekler bana ve ben bunu daha önce defalarca denedim ,maalesef bana sökmüyor bu terapi şeysileri :KK12:
Geçen haftaki duvara toslayisimi okudunuz zaten .
Onu çok kafaya takmadım aslında,tek korkum öküzün korunmamasindan ve benim şeker gibi ertesi günü hapları yutmamın bir ise yasamamasi,umarım muhteşem şansım beni bir kere daha yakalamaz ,istemiyorum çünkü :KK14:
Neyse geldim koştura koştura spora Yazildim .
Neymiş kendimi toparlamam lazımmış,iç sesim öyle diyor :kahve:
Dinliyorum kendisini ara sıra ama yok bende bi şeyler eksik .
Işsiz kaldığım zamanlarda bir isim olsun diye evrene sürekli sms atan ben ,isim oldugunda yeaaaahhh ne zaman bitecek bu mesai modundayim.
Param olunca mal mal harcamalar yapan ben
Param olmayınca tasarruf hayalleri kuruyorum:KK14:
Çoğu zaman otomatige basılmış olarak yaşıyorum gülüyorum ama otomatik hani içimden mi geliyor dışımdan mi anlamıyorum.
Mutsuzum sanırım.
Kafam bu dönemlerde çalışmıyor.
Hevesim kalmıyor.
Yatsak ölsek gibi bi hale geliyorum.
Spora başladım demistim dimi akşam olucak ben oraya gidicem diye streslerdeyim:kızgın:
Evi .ok götürüyor.
Bıyıklarım çıktı
Kedim ilgi istiyor.
Camasirlar yığılmış,iş yerinden maaşımı alamıyorum
Ama ben mal gibi oturuyorum sabah 11.30 'tan beri ..
Size de herbalife sscmaligindan aldığım çayımla bi merhaba demek istedim .
Kilo verdiriyormus,görücez,kendisine inanmiyorum:KK59:
Kısacası başlıktaki gibi sıkıldım.
Kendime yeni bir ben lazım
Ama önce üşengeçlikten 2 saattir tuttuğum çisimi yapmam lazım o kadar da usengecim işte..
Bana bi el atin hatunlar
Ölüyorum galiba :mad:

Evet kendimden sıkıldım.
Çok ağdalı yazı yazacak mecalim yok maalesef bugün.
Bitkin ,bitik,yorgun,bunalmış hatta ve hatta bitmiş hissediyorum .
Psikologları sevmiyorum kliselesmis önerilerle gelicekler bana ve ben bunu daha önce defalarca denedim ,maalesef bana sökmüyor bu terapi şeysileri :KK12:
Geçen haftaki duvara toslayisimi okudunuz zaten .
Onu çok kafaya takmadım aslında,tek korkum öküzün korunmamasindan ve benim şeker gibi ertesi günü hapları yutmamın bir ise yasamamasi,umarım muhteşem şansım beni bir kere daha yakalamaz ,istemiyorum çünkü :KK14:
Neyse geldim koştura koştura spora Yazildim .
Neymiş kendimi toparlamam lazımmış,iç sesim öyle diyor :kahve:
Dinliyorum kendisini ara sıra ama yok bende bi şeyler eksik .
Işsiz kaldığım zamanlarda bir isim olsun diye evrene sürekli sms atan ben ,isim oldugunda yeaaaahhh ne zaman bitecek bu mesai modundayim.
Param olunca mal mal harcamalar yapan ben
Param olmayınca tasarruf hayalleri kuruyorum:KK14:
Çoğu zaman otomatige basılmış olarak yaşıyorum gülüyorum ama otomatik hani içimden mi geliyor dışımdan mi anlamıyorum.
Mutsuzum sanırım.
Kafam bu dönemlerde çalışmıyor.
Hevesim kalmıyor.
Yatsak ölsek gibi bi hale geliyorum.
Spora başladım demistim dimi akşam olucak ben oraya gidicem diye streslerdeyim:kızgın:
Evi .ok götürüyor.
Bıyıklarım çıktı
Kedim ilgi istiyor.
Camasirlar yığılmış,iş yerinden maaşımı alamıyorum
Ama ben mal gibi oturuyorum sabah 11.30 'tan beri ..
Size de herbalife sscmaligindan aldığım çayımla bi merhaba demek istedim .
Kilo verdiriyormus,görücez,kendisine inanmiyorum:KK59:
Kısacası başlıktaki gibi sıkıldım.
Kendime yeni bir ben lazım
Ama önce üşengeçlikten 2 saattir tuttuğum çisimi yapmam lazım o kadar da usengecim işte..
Bana bi el atin hatunlar
Ölüyorum galiba :mad:
bende böyleyim hep depreşif hep tembel lisedeykrn hayalini kurduğum hayatın içindeyim ve cok mutsuzum balık burcu musunuz

:) geçmiş olsun. Aralık oğlaklar ne kadar defresifse ocak oğlaklar da bi o kadar şanslı ve dışa dönük :spor:
Ay geçiş evresindeydi herhalde gezegenler arası. Bizi boşluğa atmış . Çık çıkabilirsen :))

Çıkamıyorum ki :(
Ya ben mutlu olmayı beceremiyor muyum
Mutlu olmak nedir bilmiyor muyum ?
Insanları sürekli izliyorum.
Ben kafede kahve içerken bile buhran geçiriyorum mesela etrafima bakıyorum herkes pozitif herkes mutlu :110:
Şimdi hedef koydum öyle yalandan kendime
20 kilo vericem
Biliyorum versem de pfffffff bu muydu olucam.
Tek istediğim dağ başına taşınmak :bicak:
Biraz da su olsun izleyecek ..
Oraya gitsem soğuk diye dovunur muyum orası da belli değil :eek:

Koyverin gitsin
Bir süre hiçbir şeye ellemeyin sadece içinizden geleni yapın. Gelmiyorsa da bir şey boş boş yatın. Çok iyi geliyor. :)

Koyverin gitsin
Bir süre hiçbir şeye ellemeyin sadece içinizden geleni yapın. Gelmiyorsa da bir şey boş boş yatın. Çok iyi geliyor. :)

Yaklaşık 12 senedir boş boş yatıyorum zaten
Yatmak ta baydi beni
Bu kişi diyorum kendimi yenilemeye hazırlasam
Yoga falan yapsam
Kim bağdaş kuracak :olamaz:

Topluca intihar mi etsek :)
Yıkanmak evet ne zor bi eylem :KK43:

Ahaha hamile olmadığımı bilsem belki...
Sabah kaş alayım dedim 1 saat sürdü :olamaz: Mutsuzluğumdan kaş almayı bile ertelemişim.
Dışarı çıkasım yok, mutlu insanlara bakıp mutsuzluğuma üzülüyorum çünkü. En son ne zaman pırıl pırıl kafayla mutlu oldum hatırlamıyorum sanırım :KK43:

Yaklaşık 12 senedir boş boş yatıyorum zaten
Yatmak ta baydi beni
Bu kişi diyorum kendimi yenilemeye hazırlasam
Yoga falan yapsam
Kim bağdaş kuracak :olamaz:
Bende 1 aydır pilatese gideceğim elimdeki numarayı çevirmeye üşeniyorum her gün bir bahane buluyorum aramamak için. Bu halimin geçici olduğunu düşündüğüm için de çok üstelemiyorum.

Bende 1 aydır pilatese gideceğim elimdeki numarayı çevirmeye üşeniyorum her gün bir bahane buluyorum aramamak için. Bu halimin geçici olduğunu düşündüğüm için de çok üstelemiyorum.

Keşke bende geçici olduğunu bilsem .
O zaman içimde biraz umut olurdu

Ahaha hamile olmadığımı bilsem belki...
Sabah kaş alayım dedim 1 saat sürdü :olamaz: Mutsuzluğumdan kaş almayı bile ertelemişim.
Dışarı çıkasım yok, mutlu insanlara bakıp mutsuzluğuma üzülüyorum çünkü. En son ne zaman pırıl pırıl kafayla mutlu oldum hatırlamıyorum sanırım :KK43:

Size de üzüldüm.
Evlilik mi kötü?
Benim ki de bitmek üzere sözde onu da kafaya takmıyorum ama giden 12.5 senem geri gelmeyecek ya
Içim ona uzuluyor .

Back
X