• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkıldım

ismimibilmiyom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
3
0
1
İstanbul
merhaba siteye yeni katıldım
kısaca sorunum şu sıkıldım ne yapacağımı bilemiyorum
işim var ortalama üzerinde maaşım var (uçuk bişey gelmesin aklınıza 2000 civarı) ama işimi sevemiyorum servisimde çalışanlarla gözle görülür bi sorunum yok ama her şeyden şikayet eden olmaları aralarındaki arada sırada olan gerilimler beni de geriyor. bağlı olduğum bi amir var ama sorumluluklarda beni sıkıştıryorlar daha yukardakiler..işin içinden çıkamazlarsa ben devreye giriyorum. bu sebeple evrak işi filan yapmıyorum fazla..ama sorunlu işlerin gelmesi yoruyor keşke sürekli evrak işi yapsam..olabilecek en üst düzeydeki kişiye vatandaşı yönlendiriyorum bak git sorununu anlat bilsinler diye o benüm müdürüme gönderiyor müdürde bana :(çözebilsem zaten yollamam ki :(
maddi olarakta sıkıntılar bitmiyor zaten. işyerimde de haksızlıklar diz boyu.. bazen işten ayrılasım geliyor. ama bi daha bu gelire işi zor bulurum.
yeni evli sayılırım ev işlerimi düzene koyamıyorum. bi de yetmez gibi o kadar ilginç şeyler beni bulur ki..yani ne benim ne ailemin işleri yolunda gitmiyor. kardeşim işten çıkartıldı.. ailemizde bikaç kişi işe gidemiyor bazı sebeplerden ayrıca..
kafam hep bişeyle meşgul sanırım bu sebeple hep bi sakarlık bi dalgınlık bi hastalık hali üzerimde :(( evim için bişeyler yapmak istiyorum ama işler bitmiyor. bi tarafı toplasam diğer taraf dağılıyor. borçlardan yardımcı da çağıramıyorum :( taksitlerimi bile ödeyemez hale geldim. kredi kartlarımı kapattırdım. hiçbişey de alamıyorum artık :(
insanların daha büyük sorunları varken bu yaptığım belki garip gelecek size ama bazen nefes alamadığımı hissediyorum. ne yapayım :26:

Emin olun bu herkeste olan sorunlar ama bazi donemlerde bu sorunlar hat safhaya ulasir. Bence sizin kendinizede zaman ayirmaniz gerekiyor dediginiz gibi zor ama pozitif dusunmeye calisin emeginizin karsiligini mutlaka alirsiniz👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kaç kişi işinden memnunki..erkek kardeşim bankada bulunduğu mevkiye gelmek için canı çıktı modern kölelik bunu yaın alıyo..orayada zor girdi..ünüversite mezunu olduğu halde..bence 1 hafta taile çıkın..işten çıkılırmı bu zamanda:31::ssz:

haklısınız kendime vakit ayırmam lazım :( ama 3 gün izin alabildim geçen hafta onu ble anlamadım :( etrafıma yetişmeye çalışmaktan kendimi dinleyecek vaktim yok. kaçasım var :52:
çok sağolun fikirleriniz için

Back
X