Sıkılıyorumm devamlı sıkılıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
2 yıla yakın süredir antidepresan alıyorum. İllaki yararı olmustur fakat durduk yere sıkılıyorum. Hayatım monoton ve boş geliyor. Tatmin olmuyorm devamlı bir boşluk var içimde hiçbirşey ile dolmuyor. Çalışıyorum yaşım 24. Sevgilim yok o konuda sorunluyum biriyle olunca anksiyetem vuruyor. Hep ayrılacagım acı cekecrğim düşüncesi geliyor aklıma. Hos hala beğendiğim kafama uyan biri yok. Bu sıkılmalardan bile sıkıldım o derece yani.. Kursa gidim diyorum üşeniyorum bişeyler planlıyorum ama yorgun hissediyorm harekete gecme konusunda zorlanıyorum. Ev iş uyku üçgeninde yasıyorum genelde. bayram tatilinde gezdim tozdum ama şimdi yine sıkılıyorum sonucta hergün gezecek değilim ama huzursuz hissediyorum cogu zaman yerimde duramama hissiyatı kaplıyor içimi ağlayasım geliyor bazen ağlayamıyorum da. Of of ne zaman düzgün biri olacagm ne zaman düzeleceğimm içimdeki kara delik ne zmaan kapanacak hiç bilmiyorm..

Canım sık sık psikolog /psikiyatira falan gidiyo musun? Hayatında seni mutlu edecek bir şey olmadigi için böyle bence. Öncelikle elindekilere sukret ailen nasıl bilmiyorum ama burda ailesiyle sorunlar yasayan bir sürü insaniz ah evimizde huzur olsa annem olsa neler vermezdim. Isinden memnun musun peki? Sevmediign isi yapmak ta etki ediyor olabilir. Sevgili yapınca anksiyete olma durumunu psikologla konusuyor musun asmaya calis bencr aşk sana iyi gelecektir. Hem aşık olursan da aci cekersen cek canım dunyanin sonu değil ya ask acısı :) ya uzlursem ya kötü olursa diye dusunuren ömür boyu böyle mutsuz olursun. Daha sonra da usengeclik yönünü asmaya çalış ve kendine yeni hedefler amaçlar mutlu olmak için sebepler bulll bol bol not al kendini cok sev ve seni mutlu edecek degisiklikler yap

Arkadaşın var mı onlarla sohbet et emin ol sevgiliden daha iyi gelir. Ayrıca bir ön yargı var ayrılacağım acı çekeceğim diyorsun çek ne olacak aşkın acısı bile güzeldir. Kendini çok dinleme dizi izle kitap oku içinden gelmezse bile zorla kendini alışkanlık yapar

Kocaman harflerle yazmak istiyorum.Terapi olmadıkça ilaç tek başına bir işe yarayamaz.
İlaç düşüncelerinizin bir kısmını susturur,silikleştirir,zihninizde biraz nefes alacak alan açıyor gibi düşünün.Terapi görüp asıl sorunlarınıza odaklanmadıkça o dinginlik o açılan nefes alacak alan ne işe yarayacak.Şöyle düşünün kalabalıkta biri fenalaşıyor,ambulans/doktor gelecek işlerini rahat yapabilsinler diye yer açılıyor,ama ambulans filan gelmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…