Sıkılmış olabilirsiniz !

Oflu hayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
13
3
1
Evet sıkılmış olabilirsiniz bi tür konulardan belki ama ben yinede yazmak istedim konumla ilgilenmenizi isterim yinede benim sıkıntım asosyal bir insan olmam ve insanlarla kaynasamamak hic arkadas çevremin olmamasi ve hep yalniz takilmam sohbet becerimin olmamasi akıcı konusamamak
Bu halden nasil cikicam bilmiyorum ve cok duygusuz biriyim bu halimdende hic memnun degilim napicam bilmiyorum fazla uzatmiyim ilgilenenlere simdiden teşekkürler

Yaş kaç?
Belli yaşa kadar kelime haznesi geliştirme ve ilerletme becerileri sürüyor,sonrası zor.
Duygusuzluktan kasıt ne?
Ota çöpe ağlamamak mı?
Saçma sapan dert duyduğunuzda onunla üzülmemek mi?Bunlar normal.

Evet sıkılmış olabilirsiniz bi tür konulardan belki ama ben yinede yazmak istedim konumla ilgilenmenizi isterim yinede benim sıkıntım asosyal bir insan olmam ve insanlarla kaynasamamak hic arkadas çevremin olmamasi ve hep yalniz takilmam sohbet becerimin olmamasi akıcı konusamamak
Bu halden nasil cikicam bilmiyorum ve cok duygusuz biriyim bu halimdende hic memnun degilim napicam bilmiyorum fazla uzatmiyim ilgilenenlere simdiden teşekkürler
Ya canim benim seni anliyorum bir ara ben oyleydim evde misin hep ondan oluyor

Yaş kaç?
Belli yaşa kadar kelime haznesi geliştirme ve ilerletme becerileri sürüyor,sonrası zor.
Duygusuzluktan kasıt ne?
Ota çöpe ağlamamak mı?
Saçma sapan dert duyduğunuzda onunla üzülmemek mi?Bunlar normal.

Yasim 21 ben yasimin ilerledigini dusunerek iyice strese giriyorum

Duygusuzluk hic birseyi aldiris etmiyorum dunya yansa umrumda olmuyor insan esi kaza gecirince uzulmezmi uzulur ama bende tik yok allahtan gelmis napalim demekten baska birsey gelmiyor icimden

Bence bi psikolaga git o sorunun nerde oldugunu söylesin

Duygusuzluk hic birseyi aldiris etmiyorum dunya yansa umrumda olmuyor insan esi kaza gecirince uzulmezmi uzulur ama bende tik yok allahtan gelmis napalim demekten baska birsey gelmiyor icimden
Doğal bir mutsuzluk hali hakim.
Mutsuz olduğunuz noktaları düşündünüz mü hiç,
Canınızı ne sıkıyor,
Eşinize kızgınsınız ya da sevmiyorsunuz,

21 yas ilerleme daha neler en guzel cagindasin ya hayattan tat almaya bak aktivitelerin olsun vs

Neden erkenden evlendin? Hayat ışığın sönmüş.
Hayatın tadını alamadan gençliğini yaşamadan kadınlığa adım atmışsın. Bu duyguları yaşaman normal.
Arkadaş çevresi edinmek eğlenmek gençlik duyguları yaşamak daha bisürü şey bunları yaşamadan evlenmişsin. Mutlu olmaya çalış madem.

Bol bol yazın, günlük tutun. Nasıl yazarsanız, öyle düşünmeye ve konuşmaya başlarsınız. Yazı diliniz gelişirse, kendinizi ifade yeteneğiniz de gelişir. Okuyun da, yeni kelimeler öğrenir, cümle içinde nasıl kullanıldığını görürsünüz.

Arkadaşlıklar için ise sizi ortak zevklerde buluşturan etkinliklerde, kurslarda vb. yer almanız gerekiyor. Maalesef oturduğunuz yerde arkadaş edinemezsiniz. Ben de pek çok kişiye nazaran asosyal biriyim, daha doğrusu yalnızlığı ile derdi olmayan, kendini oyalayabilen bir tipim, ancak insanın insana ihtiyacı var. Biriyle yüz yüze sohbet edip havadan sudan konuşsanız bile içiniz açılıyor. Dediğim gibi, yaşadığınız şehirdeki aktivitelere, konserlere vb. bakın, birkaç kurs araştırın.

Doğal bir mutsuzluk hali hakim.
Mutsuz olduğunuz noktaları düşündünüz mü hiç,
Canınızı ne sıkıyor,
Eşinize kızgınsınız ya da sevmiyorsunuz,
Canimi sıkan sey bu halden neden cikamiyor olmam elimdeki firsatlari neden degerlendiremiyor olmam aslinda eşimde iyi bir insan belirgin bir problemimiz yok hosuma gitmeyen seylerinde benden kaynaklandigini dusunuyorum benim bu halimden mutsuz insan cevresindekileride mutsuz eder hesabı

ilgi duyduğunuz bir şeyler varsa, dili basit kitaplar seçin
çevrenizde size yol gösterecek 30 yaş civarı biraz birikimli, öğretmen, memur vs var mı?

Evet var esimin mesleginden dolayi cevrem memur kesim ama aralarina karisamadim çekingen durdum hep
Neden çekiniyorsun mesela?
Sana bir sır vereyim mi?
Herkesin bir yarası var, herkesin bir sıkıntısı var. Kimse dört dörtlük değil. kimse mükemmel değil.
Kendinde eksik gördüğün şeylerle barış önce. Kabullen.

Neden çekiniyorsun mesela?
Sana bir sır vereyim mi?
Herkesin bir yarası var, herkesin bir sıkıntısı var. Kimse dört dörtlük değil. kimse mükemmel değil.
Kendinde eksik gördüğün şeylerle barış önce. Kabullen.
Beni tanimalarini istemedim aralarina karisirsam insanlar benim zayif noktalarimi ogrenir diye dusundum galiba cok sacma dusunuyorum

Beni tanimalarini istemedim aralarina karisirsam insanlar benim zayif noktalarimi ogrenir diye dusundum galiba cok sacma dusunuyorum

arkadaşlık ederken yaşamakta olduğun "o an"ı paylaşırsın.
illa soyunu sopunu gelmişini geçmişini anlatmak zorunda değilsin insanlara.
biraz gazete okumak, magazin bile olsa, gündemden haberdar olmak insanlarla muhabbet edebilmek adına gerekli.
yaşın çok küçük, evlilik ağır bir yük. eve tıkılıp kalma.

Keske bende biraz umursamaz

Imrendim....

Back
X