Sıkıntı bende mi ?

Rarella34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2022
21
4
1
29
Merhabalar herkese beni rahatsız eden ve sorunun ben de olduğunu düşündüren bir konu da fikirlerinizi almak isterim. Yapı olarak oldum olası sakin olan gülerken sakin , konuşurken sakin , hareket ederken sakin olan bir yapım var bunu degistiremedim açıkçası enerjisi yüksek olan insan benden sıkılabiliyor bunu gözlemledim. Enerjisi yüksek olan biriyle oturdugumda konuştuğum da baskılanmış hissediyorum bu beni rahatsız ediyor ve yoruyor bu durum o ksiinin fazla enerjisi beni yoruyor . Önceden böyle insanlarla olursam belki benim de enerjim artar diye düşündüm ama tamamen tersine döndü daha da sakinleşip susmya başladım. Çekingen utangaç değilim kendim gibi biriyle rahat iletişim kurabiliyorum. Ama enerji fazlası olan kişilerle yapamıyorum sağlam ilişkilerim olmuyor. Bu sorunu nasıl asabilirim ve bu bir sorun mu

Sorun değil bence, kişiliğiniz böyle ve gayet de tutarlisiniz. Herkes hop hop zıplamak zorunda değil.

benim de hep enerjim yüksek ve neşeliyimdir. açıkçası ben de sakin ve enerjisi düşük insanlar enerjimi düşürdüğü için tercih etmiyorum.

herkesin yapısı farklıdır bu bir sorun değil, kendi yapınızda arkadaşlıklar kurmanızı öneririm. hayat öyle daha kolay bence

Bende sizin gibiyim ve en yakın arkadaşım çok enerjik telefon ile iletişimimiz daha iyi yan yana gelince de orta yolu buluyoruz,sohbet muhabbet konusunda sıkıntı yok o sadece yerinde duramıyor,yani yerinde duran ama enerjisi güzel arkadaşlarımda var bu hiperaktiviteden kaynaklı bazıları öyle galiba

Merhabalar herkese beni rahatsız eden ve sorunun ben de olduğunu düşündüren bir konu da fikirlerinizi almak isterim. Yapı olarak oldum olası sakin olan gülerken sakin , konuşurken sakin , hareket ederken sakin olan bir yapım var bunu degistiremedim açıkçası enerjisi yüksek olan insan benden sıkılabiliyor bunu gözlemledim. Enerjisi yüksek olan biriyle oturdugumda konuştuğum da baskılanmış hissediyorum bu beni rahatsız ediyor ve yoruyor bu durum o ksiinin fazla enerjisi beni yoruyor . Önceden böyle insanlarla olursam belki benim de enerjim artar diye düşündüm ama tamamen tersine döndü daha da sakinleşip susmya başladım. Çekingen utangaç değilim kendim gibi biriyle rahat iletişim kurabiliyorum. Ama enerji fazlası olan kişilerle yapamıyorum sağlam ilişkilerim olmuyor. Bu sorunu nasıl asabilirim ve bu bir sorun mu
Bence sorun değil kendinizi daha iyi hissettirecek yol başkaları gibi olmak değildir.

Back
X