sıkıntı değil ama...

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
133
42
arkadaşlar benim için inanın hiçbir önemi yok böyle bişeyin öncelikle onu söyleyim.. bayram için nişanlım cok istediğim tek tası almıstı cok mutlu olmustum.. neyse bugun daraltmak için kuyumcuya gittim tek tasımın pırlanta olmadıgını öğrendim.. ama özellikle pırlanta oldugunu söylemişti bana.. bu durumda ona söylesem cok paragöz görüncem ama sorun pırlanta olup olmaması değil.. beni kandırması sinir oldum

Belki onu pırlanta diye kandırmışlardır bence söylemelisin öncelikle hediyeni çok beğendim ama daraltırken böyle dediler de bence. ayrıca dediğin gibi pırlanta olması değil senı düşünmesi önemli olan benım eşimde beyaz altın bi tek taş almıştı evlilik teklifinde

Bence de sinir olunacak bir durum.Üstelik ortada zorunlu bir durum falanda yok.Havalanmak için yalan söylemiş resmen.Tek taş değilde bir alyans alsaynış o zaman.Dikkatli olup bu nişanlılık döneminde iyice tanımadan sakın evlenmeyin bu adamla.

Ya benim sevgilim bana bi teneke alsa gelse düşünmüş diye mutlu olurum fiyatının hiç önemi yok da Eğer bildiği halde sana pırlanta diye yalan söylediyse o sıkıntı işte Ayıptır ne gerek var yaa

Erkekler her tek taşı pırlanta sanıyor.
Eşimin kuzeninin eşi de tek taş aldım diye eşime havalanmış oda ne kadar verdin demiş 500 tl mi ne demiş :D
Eşim de gülmüş olum ben 2.000 tl para verdim sen ne diyorsun diye :D

arkadaşlar benim için inanın hiçbir önemi yok böyle bişeyin öncelikle onu söyleyim.. bayram için nişanlım cok istediğim tek tası almıstı cok mutlu olmustum.. neyse bugun daraltmak için kuyumcuya gittim tek tasımın pırlanta olmadıgını öğrendim.. ama özellikle pırlanta oldugunu söylemişti bana.. bu durumda ona söylesem cok paragöz görüncem ama sorun pırlanta olup olmaması değil.. beni kandırması sinir oldum

kesınlıkle soylemelısın....

nisanliNi sen tanıdığın icin , nasıl bir karakter olduguNu bildiğin için, bunu kasıtlı mi yaptı yoksa oda mi kandirildi anlaman lazim. İki türlüde söyle

Evet kötü bir durum gerçekten.
Neden seni kandırma gereği duydu ki?
Bu konuda kandırıp kolayca yalan söylüyorsa bu insana karşı çok dikkatli olman lazım, ben şahsen güvenemem.
Yarın da almayacağı şeyler için hırsızlık mı yapıp gelecek sana iyi görünmek için?
Bunlar hayat için ciddi şeyler.

Pırlantayı ayırt edemez erkekler, bilerek yaptığını sanmıyorum özellikle. Düşünüp almış, önemli olan bu... Kkandırılmış bile olabilir, söyleyeceksen dahi sakın suçlayarak söyleme paragöz gibi görür tabi. Taş işte altıüstü, maddi değeri var diye maneviyatı harcama...

Back
X