sıkıntı değil belki çok şükür sağlıklıyız ama bazen yetmiyor

durucella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
13
1
1
43
içimi dökmek istedim kızlar bunu anlatabilecek kimsem yok.dert ettim kendime bu durumu.sağlığım çok şükür yerinde bu durum neden canımı acıtıyor?
çocukluğumdan beri böyle ergenlikten beri aynı sıkımtı.165 boyunda 52 kilodayım.88 65 92 ölçülerim yani gayet iyi bana göre.fiziğimi de beğeniyorum.saçlarım gür,uzundu.
soruna dönersem ergenlikten hatırladığım mesela biri vardı hoşlandığım arkadaşlarım o kişiye bunu söylemişlerdi.o da çok çirkin yanındaki olsa neyse demişti.böyle daha çok örneğim var vaktinizi almayayım.
günümüze gelirsek yine aynı durumdaýım.yanımda kim varsa onunla ilgileniliyor.bakıyorum kısa da olsa şişman da olsa yanımdaki sonuç değişmiyor.kızlar diyeceksiniz ki estetik ol,kusurlarını düzelttir.çok düşündüm.ben kendimi beğeniyorum bunu istemiyorum.kendimi güzel buluyorum.ama neden erkekler beni beğnemiyor bilmiyorum.bir defa evlendim ve başka bir kadın için terkedildim ona girmiyorum bile..o başka bir konumda muhtemelen.yani özetlersem nedense hep tercih edilmeyenim.

Surekli tercih edilmeyi beklediginiz ve bu sinyali etrafa gonderdiginiz icin olabilir ...
Olculerinizi niye verdiniz elbise mi diktireceksiniz :kahve:
tercih ettiğim bir örnek yazmıştım oraya.ölçülerimi yazdım çünkü güzel buluyorum fiziğimi.ve güzel fiziğim varken neden erkekler ilk etapta benimle ilgilenmiyor hep yanımdakilerle ilgileniyor?
ya bir kişi benimle ilgilense hayatımda biri olaa bu kadar takılmazdım.

tercih ettiğim bir örnek yazmıştım oraya.ölçülerimi yazdım çünkü güzel buluyorum fiziğimi.ve güzel fiziğim varken neden erkekler ilk etapta benimle ilgilenmiyor hep yanımdakilerle ilgileniyor?
ya bir kişi benimle ilgilense hayatımda biri olaa bu kadar takılmazdım.

Fizik yetmiyor demekki ;)
Baska seylere yogunlasin ..

Huyunuzu beğenmiyor olabilirler.

Yüzü güzele bir günde doyulur, gönlü güzele bir ömür doyulmaz derler.
ilk defa gören insanlar huyumu nereden bilebilirler?örnek vereyim bir yere girdğimizde konuşmak için gelen işletmeci bile benimle ilginemiyor.yanımda kim varsa kısmetini açıyorum:halay:

ne gibi şeylere yoğunlaşmamı tavsiye edersiniz

Hicbir zaman birinden ilgi beklemek ,acaba beNi neden begenmiyorlar diye dusunmedim ..
Cok mu guzelim yooo ama boyle dertlerim olmadi ..
Begenmeyen kucuk ogluna almasin ;)
Bu isler kismet isi ,olursa olur olmazsa olmazcilardanim ben ..

Hicbir zaman birinden ilgi beklemek ,acaba beNi neden begenmiyorlar diye dusunmedim ..
Cok mu guzelim yooo ama boyle dertlerim olmadi ..
Begenmeyen kucuk ogluna almasin :KK66:
Bu isler kismet isi ,olursa olur olmazsa olmazcilardanim ben ..
anladım.anlaşamayacağız sanırım.teşekkürler

Surati asik birimisiniz acaba? Bilemedim ben şimdi yazdiklarinizdan anladigim güzelsiniz özgüven de tavan başka fikir yürütemedim:110:

Bu arada ölçülerin yerinde olması güzel bir fiziğe sahipsin demek değil bana göre.
Çünkü mesela atıyorum ölçü yerindedir ama çekicilik yoktur.
Albeni yoktur.
Ya da fazla kemikli bir yapıdır, tahta gibi durur.
Kadınsılığa uzak bir fiziktir.
Var yani öyle fizikler.
Hani bir gram fazlası yok ama kadın olarak ben bile biraz fazlası olsun şu bile daha çekici diye düşünürüm bazısı için.
Anlatabildim inşallah.

Sempati eksikliği olabilir mi?

Bu arada ölçülerin yerinde olması güzel bir fiziğe sahipsin demek değil bana göre.
Çünkü mesela atıyorum ölçü yerindedir ama çekicilik yoktur.
Albeni yoktur.
Ya da fazla kemikli bir yapıdır, tahta gibi durur.
Kadınsılığa uzak bir fiziktir.
Var yani öyle fizikler.
Hani bir gram fazlası yok ama kadın olarak ben bile biraz fazlası olsun şu bile daha çekici diye düşünürüm bazısı için.
Anlatabildim inşallah.

Sempati eksikliği olabilir mi?
msjiniza bakin

Derya vardı burada, bir sürü üyelik alıp, buna benzer sayısız konu açmış, hepimizi bezdirmişti.

Eğer o değilseniz onun konularına bakın, birebir aynı dert, bir sürü tavsiye...

Belki bir cevap bulursunuz.

Derya vardı burada, bir sürü üyelik alıp, buna benzer sayısız konu açmış, hepimizi bezdirmişti.

olur bakayım.tam üyelik adı derya mı

Benden çok yaşayacaksın ben yazacaktım tamda:)

Back
X