Sıkıntı dolu 4 yılın sonunda allah ıma sukur

YESIMMM24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
488
5
96
Fransa
arkadaslar evladim artik kucagimda Allah ima sukur ben fertilaid kullanmistim ama cogu ksiiye yaramamis ben annemle konusurken bana dediki sen neler kullandin hapdan once hayit tohumu ari poleni ari sutu kudret nari incir hosafi(sekersiz) sonra burada satilan uyku hormonu melatonin sogan suyu belki unuttuklarimda vardir yani ne duyduysam kullandim adetimi duzene sokmak icin belkide ole olunca fertilaid bana yaradi bilmiyorum ama size herseyden once Esmaul husnayi tesbih etmenizi oneririm Allah in guzel isimleriyle isteyin ben kac sene tesbih ettim dua ettim Allah im sifami buldur dedim tam umudimi kesip esime diyecekken geldi benim bebegim dua ederken icinizden gelerek sen lutfedensin banada bir can lutfeyle Rabbim deyin ve sifali bitkileri hic yabana atmayin herseyden once yumurtalariniz ve herseyin yenilenmeye ihtiyaci varr doping yapin ari sutu poleni ile birde kudred nari propolis diye geciyor adet duzenini sagladiktan sonra kolay Allah istedikten sonra

canım evella beraat kandiini kutluyorum ve tebrik ediyorum canım paylaşımın için tşk bu paylaşımlara ne çok ihtiyacımız var bir bilsen ki biliyorsun sağol arkadaşım

maaşallah canım. sıkıntısız hayırlı bır doğumla kucağına alırsın inşallah. bizde 5. senemize girecez yakında. koca beş yıl elde var sıfır.
Senin sevincini Rabbül Alemin bizede yaşarsın inşallah.

:( cok acı bu bekleyıs
hıc bır seye benzemezmıs anne yuregıylen evladını beklemek
yoruldum sanırım kendımden herseyden
burnummda mıs gıbı bır koku var
bebek kokusu
ama gelmekte cok zorlanıor belkıde hıc gelmıcek
arkadasım paylasımın ıcın saol
rabbım analı babalı buyutsun evladını.....

yesımmmmmmmmm24 canım çok sevindim bi kaç kez topiklerde karşılaşmıştık ALLAHIM eline almayı nasip kısmet etsin

maşallah Allah bağışlasın başlığı görünve bir bakayım dedim eee Allaha güçmü var isterse ol derse neler varolur neler de yok olur... analı babalı sağlıklı büyüsün evladın canım. bizlerede dua et olurmu.

yeşim tebrik ediyorum canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
bu kullandıklarını nasıl uyguladın onuda yazabilirmisin canım

senin adına o kadar çok sevindim ki rabbim bizlerede hayırlısıyla bende 4 yıllık evliyim düzensizlik var 1 yıldır çocuk istiyoruz bakalım

tebrik ederim cnm, uzun süren özlemin ardından gelen güzel haberlerinizi paylaşmanız bizlere umut oluyor..Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

4 sene uzun bir sure. Biz iki yili dolduracagiz ve bazen tukendigimi hissediyorum ve yeniden dogruluyorum.. Boyle guzel haberler duymak cok guzel.. Anali babali buyutun yavrunuzu... Hayirli ve saglili bir evlat olsun... Rabbim bizede kismet eder en kisa zamanda insallah.. Dua ni eksik etme ne olur... Sevgiler..

yeşimcim meraba canım hatırladınmı beni fertiladi sana sorup bende kullanmıştım ilk kutudayken hamile kalmıştım yada ben öyle biliyorum yani benden sonra kime tavsiye edip almasını önerdisem kimseye yaramadı :(
dediğin gibi bende ondan önce böğürtlen kökü,arı sütü bal polen karışımı,bal tarçın çörekotu karışımı,soğan suyu,incir kürü bir sürü şey deneyerek addetlerimi düzene soktum yinede Allah dileyince oluyor ama azmetmek lazım....

senin doğuma ne kadar var canım benim 7 haftam kaldı isteyen herkeze nasip olsun inşalalh

canim benim kizim 2 aylik suan ben mayis 4 de dogum yaptim dedigim gibi bazilarina yarayan sey kimine yaramiyor herseyin sonu Allah imda bitiyor gercekten ama sifanizi arayin arkadaslar bugunler unutuluyor sanki hic gecmemis gibi hissediyorsunuz canim Allah senide kurtarsin hayirli saglikli birsekilde al bebesini eline insallah amin Allah im hepinize tum isteyenlere versin insallah sifanizi arayin yilmayin kizlar bence kafanizi baska seylere vermeye calisin surekli bir konuya odaklanirsaniz olmuyor bu soze cok kizardim ben ama bir 3 ay kendinizi baska yerlere yonlendirin duada edin ve takdiri Allah a birakin hersey daha kolay olucak goruceksiniz

gözün aydın yeşimcim.kızlar yeni bişey duydum şifa dedinizde.bugday filizi suyu kürübu damarları kanalları açıyormuş vücudu gençleştiriyormuş.vücuda direnç veriyormuş içeriginde bir sürü vitaminde var
a b c b 12 internetten araştırın isterseniz.

canim benim kizim 2 aylik suan ben mayis 4 de dogum yaptim dedigim gibi bazilarina yarayan sey kimine yaramiyor herseyin sonu Allah imda bitiyor gercekten ama sifanizi arayin arkadaslar bugunler unutuluyor sanki hic gecmemis gibi hissediyorsunuz canim Allah senide kurtarsin hayirli saglikli birsekilde al bebesini eline insallah amin Allah im hepinize tum isteyenlere versin insallah sifanizi arayin yilmayin kizlar bence kafanizi baska seylere vermeye calisin surekli bir konuya odaklanirsaniz olmuyor bu soze cok kizardim ben ama bir 3 ay kendinizi baska yerlere yonlendirin duada edin ve takdiri Allah a birakin hersey daha kolay olucak goruceksiniz

aaaa canım zaman nasıl geçiyor maşallah doğmuşta 2 aylık olmuş bile
Allahım banada nasip etsin ogünleri 1,5 ayım kaldı
gerçekten şifanızı arayın bi yerlerde gizlidir bende inanıyorum buna

ben de tebrik ediyorum seni, peki bu kullandıgın bitkileri hangi aralıklarla ve nasıl kullandın? tesekkürler.. ben de 5 yıldır ugrasıyorum

Back
X