- Konu Sahibi BenAskMelegi
Merhaba arkadaşlar uzun zaman olmuştu bu topiğe ve kk ya girmeyeli. sıkıntımı ne şekilde yazsam bilemiyorum .eşim epilepsi hastası daha önceki topiclerdede bahsetmiştim geçtiğimiz günler de evimizde otururken çok şiddetli bir nöbet geçirdi ben onu o halde gördüğümde mahvoldum yıkıldım.çok ağladım çok üzüldüm. bulunduğum yer istanbul anadolu yakası ve ben buraya işyerim taşındığım için 2 yıl önce geldim. daha önceleri avrupa yakasında otuıruyordum.bulunduğum yerde kendi ailem yok eşimin ailesi ise avrupa yakasında. eşime tekrar avrupa yakasına taşınmayı öneriyorum hiç değil ise ailesinin yakınlarında olacağımızı bi sıkıntı olduğunda yanımızda olacaklarını söylüyorum .işe de ordan gidip gelmeyi öneriyorum ama eşim birtürlü bu durumu kabul etmiyor. eşim avrupa yakasında çalışıyor benım için buraya taşındı ama ben onun şimdi yollarda hastalanmasını istemiyorum en azından ailesin yakınlarında olsun istiyorum .işyerim buraya taşınırken taşınma ve kira depozito yardımı yapmıştı şimdi işyerinede ben tekrar karşıya taşınmak istiyorum desem ayıp olurmu. eşimide işimide çok seviyorum ama bu kimsesizlik hastalık iş yeri ve ev yeri sıkıntısı bende stres üstüne stres yapıyor yardımlarınıza ihtiyacım var